Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Χάβος: «Βαρύ το συγκεκριμένο αποτέλεσμα – Καλύτερα ο Χαντάκιας»

Δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού στη Λεωφόρο το τελικό αποτέλεσμα σύμφωνα με τον Μάκη Χάβο.
Απογοητευμένος κυρίως από το γεγονός ότι το σκορ «ξέφυγε» εμφανίστηκε μετά την ήττα στη Λεωφόρο ο Μάκης Χάβος. Ο τεχνικός του Παναιτωλικού τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως τα δεδομένα της αναμέτρησης άλλαξαν όταν αντικαταστάθηκε ο Χαντάκιας και χάλασε η χημεία στα μετόπισθεν.
Αναλυτικά:
«Το 4-0 είναι βαρύ και θεωρώ ότι είναι κακή εικόνα για την προσπάθεια που κατέβαλαν τα παιδιά. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλή αμυντική λειτουργία, κρατήσαμε την μπάλα και εμείς είχαμε και την καλύτερη στιγμή του πρώτου 45λεπτου με τον Λόπες.
Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός άλλαξε τον σχηματισμό του και εμείς τον δικό μας. Έπαιξε ρόλο ο τραυματισμός του Χαντάκια καθώς εκεί κάναμε μια αλλαγή που χάλασε την αμυντική μας ισορροπία και αυτό έφερε ανησυχία στην ομάδα. Μετά το 1-0 κάναμε ατομικά λάθη τα οποία ο Παναθηναϊκός με την ποιότητα που έχει δεν τα συγχωρεί. Αλλά και πάλι λέω ότι το 4-0 είναι βαρύ και δεν αρμόζει στην εικόνα μας.
Είμαι στεναχωρημένος γιατί μέχρι το πρώτο γκολ οι φίλαθλοι είδαν ότι ο Παναιτωλικός πατούσε καλά στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι γιατί ακολουθεί το ματς με τον Πλατανιά».

Είδαμε τον Παναιτωλικό να τρώει πολλά γκολ μετά από δικά του λάθη, πως το εξηγείτε; «Είχαμε πει στους ποδοσφαιριστές ότι τα περισσότερα γκολ μπαίνουν στις μεταβάσεις, όταν έχεις εσύ την μπάλα και την χάνεις και μετά έχει αργή αντίδραση. Έτσι και έγινε στο πρώτο γκολ αλλά και στο δεύτερο. Μετά το δεύτερο γκολ αλλάξαμε και εμείς τον σχηματισμό και θεωρώ ότι με την είσοδο του Παπαδόπουλου θα ήταν αλλιώς τα πράγματα καθώς θα παίζαμε με δυο επιθετικούς, ο Παναθηναϊκός θα αμυνόταν και εμείς θα παίρναμε χώρο στο γήπεδο».
Ο Χαντάκιας σε τι κατάσταση είναι; «Είχε έναν τραυματισμό στο κεφάλι. Έκανε ράμματα εκείνη την ώρα λιποθύμησε τώρα είναι καλά και αυτό είναι το καλό».
sport-fm.gr
google page rank