Ετικέτες

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

Γλέντησαν με την ψυχή τους αποκριάτικα οι Κωνωπινιώτες


Σε αποκριάτικο τέμπο και σε πείσμα των  καιρών πραγματοποιήθηκε χθες 12 Φεβρουαρίου 2017, με εξαιρετική  επιτυχία, η ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου στην επώνυμη Ταβέρνα των δυτικών προαστίων (Χαϊδάρι) «Ο ΑΓΓΕΛΟΣ», που πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις  για ένα υπέροχο απόγευμα που θα μείνει αξέχαστο  σ’ όλους, όσους παρευρέθηκαν. 
Ο χώρος του καταστήματος ασφυκτικά γεμάτος, επιβεβαίωνε την απόλυτη επιτυχία της εκδήλωσης, προς μεγάλη ικανοποίηση των διοργανωτών.
Βέβαια στην προκειμένη περίπτωση, το ωφέλιμο συνδυάστηκε και με το τερπνό, γιατί  το κατάστημα διέθετε απίθανη κουζίνα με λαχταριστές γεύσεις και μία πολύ καλή ορχήστρα, η οποία ενισχύθηκε με τη φιλική συμμετοχή των κορυφαίων τραγουδιστών  Νίκου Βλαχοδήμου,  Νίκου Καλαμίδα και του κορυφαίου Αθηναίου Dj  Κώστα Παλαιολόγου, που απογείωσαν στην κυριολεξία το κέφι και τη διασκέδαση,  “διευκολύνοντας”  έτσι τους μερακλήδες να βγουν στην πίστα και να χορεύουν ασταμάτητα μέχρι το βραδάκι !
     Τα Μέλη και οι Φίλοι  ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου και στην κυριολεξία επιβεβαίωσαν με τον καλύτερο τρόπο την πλατιά στήριξή τους στην Συλλογική προσπάθεια, δίνοντας παράλληλα  μήνυμα αισιοδοξίας για την παραπέρα πορεία του.
Ο Γραμματέας του Συλλόγου κ. Θεόδωρος Χολής  καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, τους ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς και τους ευχήθηκε  καλή διασκέδαση και στη συνέχεια ο  Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βασίλης  Σκούρτας παίρνοντας το λόγο,   έδωσε την υπόσχεση ότι, θα συνεχίσει με όλες του τις δυνάμεις,  να είναι στρατευμένος στην κοινή προσπάθεια, για το καλό του Συλλόγου και της γενέτειράς.
   Ο Σύλλογός Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου,  εκφράζει τις ευχαριστίες του προς όλους του συγχωριανούς και τους φίλους, που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση .  Επίσης ευχαριστεί θερμά όλους όσους προσέφεραν δώρα, προς ενίσχυση της λαχειοφόρου αγοράς που διενήργησε ο Σύλλογός για την οικονομική του στήριξη.

Και του χρόνου με υγεία …