Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Αγρίνιο: Οκτώ συλλήψεις για το επεισόδιο στο κατάστημα στη Νεάπολη

Οκτώ άτομα συνολικά έχουν συλληφθεί από τις αστυνομικές δυνάμεις για το επεισόδιο που έγινε το μεσημέρι σε κατάστημα εστίασης όπου το βράδυ σήμερα, έκοβε την πίτα της Η Χρυσή Αυγή Αγρινίου, με ομιλητή τον βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη.
Συγκεκριμένα στο κατάστημα στην Δ.Ε. Νεάπολης του Δήμου Αγρινίου, προσέγγισαν το μεσημέρι οκτώ συνολικά άτομα με Ι.Χ. και δυο δίκυκλα και φέρεται να εξύβρισαν και να επιτέθηκαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος όπου θα γίνονταν η εκδήλωση της Χ.Α. καθώς και στον γιο του, να τους προκάλεσαν ελαφριές σωματικές  βλάβες αλλά και να τους απείλησαν με κατσαβίδι.
Ο επαγγελματίας με το γιο του μετέβησαν στο νοσοκομείο του Αγρινίου για τις πρώτες βοήθειες ενώ η Αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές ατόμων, που στη συνέχεια αναγνωρίστηκαν από τους παθόντες.
Οκτώ συνολικά έχουν συλληφθεί ενώ δυο που έχουν ταυτοποιηθεί,  αναζητούνται. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι για πρόκληση σωματικών βλαβών, απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών και παράβαση του νόμου περι όπλων
Αύριο αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την Αστυνομία.
Να σημειωθεί πως εξαιτίας της εκδήλωσης της Χ.Α. υπήρχε ετοιμότητα από την Αστυνομία, ου δεν απέτρεψε όμως το επεισόδιο, ενώ στο Αγρίνιο βρέθηκε και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδος.
agriniopress.gr

google page rank