Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου: «Πως βρεθήκαμε εδώ!», η παρουσίαση των τραγουδιών του Σπύρου Νικολάου

Υπό την αιγίδα του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Αγρινίου, ο Σπύρος Νικολάου, το μουσικό σχήμα «Ανδρομέδα» και ο Λευτέρης Τηλιγάδας, παρουσιάζουν ζωντανά τον κύκλο τραγουδιών με τίτλο:«Πως βρεθήκαμε εδώ!»που κυκλοφόρησε μόλις πριν λίγες μέρες.
Η παρουσίαση των τραγουδιών θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017 στις 21:00μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου.
Ο κύκλος τραγουδιών με τίτλο «Πως βρεθήκαμε εδώ!» είναι η πρώτη δισκογραφική δουλειά του Σπύρου Νικολάου στην ελληνική μουσική σκηνή και περιλαμβάνει 13 έντεχνα λαϊκά τραγούδια που καταγράφουν, μέσα από έναν προσωπικό και ευανάγνωστο κώδικα την εμπειρία, τις αναζητήσεις και τα συναισθήματα μιας μουσικής διαδρομής 24χρόνων του συνθέτη και ερμηνευτή, καθώς επίσης και των μουσικών που συνεργάζονται μαζί του τα τελευταία χρόνια στη μουσική σκηνή  «Ανδρομέδα».

Η μουσική όλων των τραγουδιών είναι του Σπύρου Νικολάου πάνω σε ποίηση και στίχους του Ομάρ Καγιάμ, του Λευτέρη Τηλιγάδα, του Κώστα Χατζόπουλου  και του ίδιου του συνθέτη.
Το μουσικό σχήμα  αποτελούν οι μουσικοί:
Σπύρος Νικολάου:Τραγούδι
Διονύσης Ρηγάλος: Μπουζούκι, Τζουρά, Μπαγλαμά
Κωστής Πατσιαλός: Πλήκτρα, Ακορντεόν
Τάκης Φωλιάς: Κιθάρες
Βασίλης Σκουμάτζος: Κρουστά
και ο Γιώργος Αθανασόπουλος στην κρητική λύρα.
Την ενορχήστρωση των τραγουδιών έκανε ο Κωστής Πατσιαλός σε συνεργασία με όλους τους μουσικούς του σχήματος.

Ηχοληψία Μίξη: Νίκος Καλαμπαλίκης
google page rank