Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Μεσίστια η σημαία για τρεις ημέρες σε όλα τα δημόσια κτήρια της Ελλάδας

Η ελληνική σημαία κυματίζει μεσίστια σε όλα τα δημόσια κτίρια, από χθες 15 Νοεμβρίου έως και την 17η Νοεμβρίου, στο πλαίσιο του τριήμερου εθνικού πένθους που κήρυξε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για τα θύματα της θεομηνίας στη Δυτική Αττική.
Παράλληλα, η απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης προβλέπει και την αναστολή όλων των δημόσιων εορταστικών εκδηλώσεων. Εξαιρούνται αυτές για το Πολυτεχνείο, οι οποίες «αποτελούν εκδηλώσεις μνήμης», σύμφωνα με το Ν.2739/1999.
Σκουρλέτης: Προτεραιότητα η στήριξη των πληγέντων
Την αποζημίωση των πληγέντων από το κράτος για τις καταστροφές που προκάλεσαν οι πλημμύρες στη Δυτική Αττική επιβεβαίωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Σκουρλέτης στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, «προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η στήριξη των πληγέντων και ήδη στη χθεσινή ευρεία σύσκεψη που έγινε υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, δόθηκαν οι απαραίτητες εντολές για να αντιμετωπιστούν σε πρώτη φάση τα προβλήματα, στέγασης, ηλεκτροδότησης και ύδρευσης». Ο υπουργός Εσωτερικών παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι θα αναζητηθούν οι ευθύνες για αυτή την τραγωδία την οποία απέδωσε και στα ημιτελή και κακοσχεδιασμένα έργα.
google page rank