Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

THE LAST OF THE MOHICANS. ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ: Ομαλά διεξάγεται και στην Κατούνα η ψηφοφορία για την ανάδειξη του αρχηγού του ενιαίου φορέα. Πρώτος απ' όλους ψήφισε ο Μπαρμπα Τάκης Κουτιβής

ΠΡΩΙ- ΠΡΩΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΤΑΚΗΣ ΚΟΥΤΙΒΗΣ 
Σήμερα Κυριακή 19/11/2017 διεξάγεται και στην Κατούνα η ψηφοφορία του β γύρου για την ανάδειξη  αρχηγού του ενιαίου φορέα, η ψηφοφορία γίνεται στην αίθουσα του Δημαρχείου Κατούνας. 
Οι κάλπες θα κλείσουν στις 8 το βράδυ και τα πρώτα αποτελέσματα αναμένονται περίπου στις 9-10 το βράδυ
Προσοχή: Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο όσοι είχαν συμμετάσχει την πρώτη Κυριακή. Ο εκλογείς μπορεί να αλλάξουν εκλογικό τμήμα, αν βρεθούν σε άλλη περιοχή, καθώς η βάση δεδομένων είναι κοινή για όλα τα εκλογικά τμήματα.
Οι δύο υποψήφιοι είναι η Φώφη Γεννηματά και ο Νίκος Ανδρουλάκης που πέρασαν στον δεύτερο γύρο. 
Ένας από τους λίγους εναπομείναντες κατοίκους της Κατούνας  έλαβε μέρος και στην σημερινή ψηφοφορία,  ο μπάρμπα Τάκης Κουτιβής του Ευαγγέλου με την σύζυγό του την κυρα Βούλα Δελαπόρτα από την Πάλαιρο. 
Αν και οι εκλογές του β γύρου έπρεπε να είχαν αναβληθεί για ευνόητους λόγους, ελπίζω  η κάλπη να αναδείξει τον καλύτερο που θα οδηγήσει και πάλι τη χώρα μπροστά,  τόπο στα νιάτα, μας είπε ο μπάρμπα Τάκης, οι παλιοί είναι καιρός να βοηθήσουν τους νέους , έδωσαν ότι είχαν να δώσουν και να κάνουν στην άκρη, γιατί αλλιώς γρήγορα θα το διαλύσουν.    

google page rank