Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Ο Αρτέμης Σώρρας χρηματοδοτεί έρευνες στην Ανταρκτική για το Γεωκεντρικό μοντέλο

Επιτυχή θεωρήθηκε η προκαταρτική επίσκεψη του Αρτέμη Σώρρα στην υπόγεια βάση του Οργανισμού Ημωμένων Εθνών στην Ανταρκτική 117 μίλια νοτιότερα από την γνωστή Αμερικανική βάση McMurdo Sound.

Μαζί με ανεξάρτητους ερευνητές του ΟΗΕ αλλά και φυσικούς που υποστηρίζουν το Γεωκεντρικό μοντέλο παρεβρέθηκε σε μια σειρά από απόρρητα πειράματα που τελέστηκαν σε άκρα μυστικότητα.

Συνεργάτες του κου Σώρρα δοκιμάσαν για πρώτη φορά ένα φορητό ραδιοηχοβαλιστικό ραντάρ που λειτουργεί στο υπερίωνο φάσμα φωτός τύπου Artemide GH23a προσπαθώντας να εκτιμήσουν την απόσταση μέχρι τον θόλο στα όρια της Επίπεδης Γης.

Ο Αρτέμης Σώρρας δήλωσε σε κοινή συνέντευξη με τον Ελληνοιάπωνα ερευνητή του Γεωκεντρικού μοντέλου Winjer Nuxx :

"Αν δε καταγόμαστε από το σύστημα του Σειρίου και αυτό μπορεί τώρα να αποδειχτεί γρήγορα αν δεν υπάρχει διάστημα, άστρα και πλανήτες με την έννοια που μας παρουσιάζαν τα εβραιομασωνικά ιερατεία, πρέπει να ξανάανακαλύψουμε τα πάντα από την Αρχή ως το Ωμέγα. Να βρούμε ακόμη και το που βρίσκεται το πεσμένο άρμα του Ίκαρου στο Ικάριο πέλαγος που χάθηκε όταν πέταξε αρκετά κοντά στον ήλιο και έλιωσε. Δεν είναι τυχαία η μυθολογία μας που παρουσιάζουν ως μυθοπλασία. Δε μπορούν να μας αρνηθούν τις έρευνες βάσει καταστατικού του ΟΗΕ, κάθε Αυτόχθον πληθυσμός της Γαίας έχει δικαίωμα ελέγχου για το αν η Συνθήκη της Ανταρκτικής είναι αληθή ή όχι. Θα προχωρήσουμε πάσα δυνάμη σε έρευνες. Δύναμη-Φώς!"

Ο Αρτέμης Σώρρας αποφάνθηκε ότι προχωρά σε χρηματοδότηση μιας μεγάλης αεροναυτικής εκστρατείας για εντοπισμό του θόλου στο τέλος της επίπεδης Γης και για αυτό το σκοπό διαθέτει άμεσα 250 δις δολάρια προκειμένου να διασταυρωθεί αν υπάρχουν άλλες άγνωστες Γαίες μετά τους πάγους ή είμαστε εγκλωβισμένοι κάτω από τον θόλο.

...και του χρόνου
google page rank