Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

ΈΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΞΟΔΟΥ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 
Κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις της 192ης Επετείου της Εξόδου όπου χιλιάδες κόσμου από όλα τα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού «πλημμύρισαν» τους δρόμους του Μεσολογγίου.
Το Σάββατο του Λαζάρου, μια λαοθάλασσα «πλημμύρισε» το Μεσολόγγι όπου χιλιάδες κόσμου στριμώχτηκαν κατά το μήκος της πομπής για να παρακολουθήσουν την βραδινή πομπή. 
Στη συνέχεια, το ενδιαφέρον μεταφέρθηκε στον Κήπο των Ηρώων, με τη λήξη της αναπαράστασης.
Ανάμεσα στην πομπή για πρώτη φορά έλαβε μέρος και η Κατούνα με το χορευτικό της, όλοι ντυμένοι παραδοσιακά κρατώντας το λάβαρο με αργό βήμα αποτέλεσαν μέρος της πομπής. Το χορευτικό τμήμα της Κατούνας αποτελούνταν:
Μπλίτσα Γιάννα, Γιαννούλη Στεφανία, Ζωγάκη Αργυρώ, Καρέλου Αθηνά, Έφη Καραμπουλη, Καρέλου Ουρανία, Κάτρη Παναγιώτα, Γεωργία Κολύδα, Κουτιβή Παρθενία, Λύσσαρη Άννα, Βούλα Μαλτεζου, Μπακαδήμα Γεωργία, Νάκου Γωγώ, Κωνσταντίνος Νάκος, Νταλταγιάννη Μαρία, Σαμαντά Ζωή, Στούπα Γιώτα, Έφη Στούπα, Γιάννα Τσώλου, Κολύδας Κώστας, Δημήτρης Πραμαγκιούλης, Λίβας Τάσος, Πάνος και Τάκης Καραμπούλης, Δημήτρης Τσιλιμαντός. 
Χαιρόμαστε επιτέλους να βλέπουμε ανθρώπους από την γενέτειρα να λαμβάνουν μέρος όλοι μαζί, σε τέτοιες εκδηλώσεις, που είναι συνδεδεμένες, με την ιστορία, την παράδοση και τον πολιτισμό μας .



ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:













ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΤΙΒΗΣ 
google page rank