Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Την Δευτέρα 6 Αυγούστου η Μουσική Βαρκαρόλα και η 4η Γιορτή Ψαριού Αμβρακικού Κόλπου στην παραλία της Βόνιτσας

Όλα έτοιμα για την γιορτή της Μουσικής Βαρκαρόλας και της 4ης Γιορτής Ψαριού Αμβρακικού Κόλπου που θα ξεκινήσει στις 21.30 από το λιμανάκι του Αγίου Δημητρίου Βόνιτσας.
Όλες οι βάρκες θα πρέπει από τις 21.00 να βρίσκονται στο λιμανάκι του Αγίου Δημητρίου για την παραλαβή του κόσμου.
Όλα θα ξεκινήσουν από το λιμανάκι του Αγίου Δημητρίου Βόνιτσας στις 21.25.
Εκεί τα ψαροκάικα του Αλιευτικού Συλλόγου Αλιέων Βόνιτσας μαζί με τις βάρκες ιδιωτών και των παιδιά του Ναυταθλητικού ομίλου Βόνιτσας θα ξεκινήσουν υπό τους ήχους της Αγιομαυρίτικης παρέας από την Λευκάδα ,με κατεύθυνση το φάρο και την παραλία της Βόνιτσας.
Παρακαλούνται όλες οι βάρκες που θα πάρουν μέρος να βρίσκονται στο λιμανάκι του Αγίου Δημητρίου Βόνιτσας από τις 21.00 έτσι ώστε να παραλάβουν τον κόσμο που θα περιμένει.
Στις βάρκες θα έχουν την δυνατότητα να μπουν μικροί και μεγάλοι. Θα πρέπει να βρίσκονται στο λιμανάκι του Αγίου Δημητρίου Βόνιτσας και αυτοί από τις 21.00 έτσι ώστε να μοιραστούν στις βάρκες και να ακολουθήσουν την Βαρκαρόλα.
Οι βάρκες με τους κανταδόρους όταν θα περάσουν το φάρο της Βόνιτσας και μπουν στο λιμάνι της παραλίας Βόνιτσας θα βολτάρουν αρκετές φορές κατά μήκος του λιμανιού.
Οι πυρσοί , τα βεγγαλικά και οι ήχοι των καντάδων θα δημιουργήσουν πραγματικά μια υπέροχη ατμόσφαιρα που αξίζει να παρακολουθήσετε.
Εκπλήξεις αναμένονται και από τον Πολιτιστικό Σύλλογο HOBBYLAND που θα φωτίσουν τον ουρανό της Βόνιτσας και την θάλασσα του Αμβρακικού.
Στην συνέχεια στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Ακτίου Βόνιτσας στην Βόνιτσα θα στηθεί γλέντι με παραδοσιακή , νησιωτική και λαϊκή ορχήστρα με την Αγιομαυρίτικη Παρέα Λευκάδας και την Ειρήνη Λώλου με καταγωγή από τα Παλιάμπελα.
Εκεί θα προσφερθούν δωρεάν ψητά ψάρια και παραδοσιακές πίτες και σαλάτα από τις γυναίκες του ΚΑΠΗ Βόνιτσας και του Πολιτιστικού συλλόγου “Θεοτόκος”.
Θα υπάρχουν αναψυκτικά , κρασί και μπύρες από το ΚΑΠΗ Βόνιτσας
Το γλέντι θα κρατήσει μέχρι να φύγει και ο τελευταίος επισκέπτης.
Φέτος η ΒΑΡΚΑΡΟΛΑ και η 4η Γιορτή Ψαριού Αμβρακικού Κόλπου γίνεται με την συνεργασία:
-Του Αλιευτικού Συλλόγου Αλιέων Βόνιτσας
-Του Συλλόγου ΚΑΠΗ Βόνιτσας
- Του πολιτιστικού Συλλόγου Ακτίου Βόνιτσας “Θεοτόκος”
-Του Ναυταθλητικού Ομίλου Βόνιτσας
-Του Πολιτιστικό Σύλλογο HOBBYLAND
Σας περιμένουμε όλους να ταξιδέψουμε στην μουσική πανδαισία σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον στο φάρο Βόνιτσας και να γευτούμε τα ψητά ψάρια και τις πεντανόστιμες πίτες από τις γυναίκες των συλλόγων 
Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.





google page rank