Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Σε εξέλιξη το 3ο Climbing Festival στον Μύτικα (φωτο)

Με μεγάλη επιτυχία εξελίσσεται το 3ο Climbing Festival στο αναρριχητικό πεδίο «Μύτικας – Καμπλάφκα Αιτ/νίας», σύμφωνα με την ονοματοδοσία του ανθρώπου που το έκανε γνωστό πρώτος, ασχολούμενος επί πολλά χρόνια για να φτιάξει τις διαδρομές και να το καθαρίσει (Δημήτρης Κατσούλας).

Μία εκδήλωση με διοργανωτή τον Ορειβατικό Σύλλογο Αγρινίου με την βοήθεια των χορηγών, μία πολύ όμορφη και αξιόλογη προσπάθεια νέων ανθρώπων, που μέσα της κρύβει μεράκι, πάθος και αγάπη για την άγρια ομορφιά των ορεινών όγκων και του φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής.
Για όσους δεν γνωρίζουν την τοποθεσία του αναρριχητικού πεδίου, μπορείτε πολύ εύκολα να το βρείτε με τη χρήση των χαρτών Google Maps. Έτσι λοιπόν με τον πλοηγό της Google, που όλα τα Smartphones και Tablet με λειτουργικό σύστημα Android διαθέτουν, μπορείτε να βρεθείτε πολύ εύκολα ακριβώς στο σημείο που βρίσκεται το αναρριχητικό πεδίο.
Για να αντλήσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αναρριχητικό πεδίο «Μύτικας – Καμπλάφκα Αιτ/νίας», μπορείτε να διαβάσετε ένα πολύ χρηστικό οδηγό εδώ.
περισσότερες φωτο mytikaspress

google page rank