Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας: Εγκρίθηκε έργο για την αποκατάσταση εσωτερικής οδοποιίας στην Βóνιτσα με προϋπολογισμό 850.000,00 € από το Π.Δ.Ε. του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Mετά από πολύ κόπο και αγώνα ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας με το Δήμαρχο Γεώργιο Αποστολάκη κατάφερε να εγκριθεί το έργο της εσωτερικής οδοποιίας Βόνιτσας, που θα αποτελείται, από ξήλωμα (φρεζάρισμα) της ασφάλτου και τοποθέτηση νέου τάπητα, για να γίνουν και πάλι οι δρόμοι της πόλης της Βόνιτσας ανθρώπινοι, χωρίς λακκούβες και σαμαράκια και να εξασφαλιστεί η οδική ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών του Δήμου.

Η δημοπράτηση του έργου θα γίνει έως τέλος Νοεμβρίου 850.000 χρηματοδότηση + 140.000 από έσοδα του Δήμου συνολικά η μελέτη του έργου είναι της Τάξεως των 990.000 €. 

Σπουδαίο ρόλο ως προς την χρηματοδότηση του έργου έπαιξε ο πρώην διευθυντής του υπουργείου Σταύρος Καραγκούνης, ο γενικός γραμματέας Γιώργος Δέδες καθώς και ο υπουργός Χρήστος Σπίρτζης. 

Επίσης το ίδιο έργο θα γίνει και από Σάλτινη (είσοδος Βόνιτσας) έως τα φανάρια και από φανάρια έως βρυσούλα από την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος ένα έργο το οποίο έχει δημοπρατηθεί.

Πιστεύουμε έως το Πάσχα θα έχει ολοκληρωθεί μαζί με την συντήρηση του δρόμου Βόνιτσα -Λευκάδα -Βόνιτσα Άγιο Νικόλαο και Αμφιλοχία – Βόνιτσα.

Για τις παρακάτω συντηρήσεις που αφορά το εθνικό δίκτυο του Δήμου μας το κύριο λόγο είχε ο Περιφερειάρχης κύριος Αποστόλης Κατσιφάρας καθώς και οι αντιπεριφερειάρχες Γιάννης Λύτρας και Χριστίνα Σταρακα.

Ένα ακόμη πολύ μεγάλο έργο για το Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας παίρνει το δρόμο προς την υλοποίησή του.
google page rank