Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Νίκη του Α.Ο Παλαίρου κόντρα σε Δόξα Ωρωπού

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:00 στο γήπεδο Παλαίρου το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ανάμεσα στον Α.Ο Παλαίρου και την Δόξα Ωρωπού, με τους γηπεδούχους να παίρνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα με σκορ 3-0.
Οι μικροί της Παλαίρου υπερείχαν στις αρχές του πρώτου μέρους. Με κορυφαίους τους Μπάτσο που οργάνωνε τον χώρο του κέντρου, Μαγκανάκη που έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του, τον Τσακάλη Γ. να βρίσκεται παντού και τον Χασακή με τις προσωπικές του ενέργειες, το γκολ ήταν θέμα χρόνου αφού και οι χαμένες ευκαιρίες ήταν πολλές. Η Πάλαιρος άνοιξε τελικά το σκορ με τον Χασακή Π. στο 27΄ για το 1-0, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Φίντζου ισορρόπησε το παιχνίδι, πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και είχε πολλές ευκαιρίες να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Στο 50’ με τον Σπυράκο σε κενή εστία να στέλνει τη μπάλα ψηλά άουτ, στο 55 με τον μαχητικό Ζέρη δε μπόρεσε σε διαδοχικά σουτ να στείλει τη μπάλα στο πλεκτό και στο 75’ ένα σουτ κεραυνός από τον Αποστόλου κατέληξε στη συμβολή των δοκών του Κυριακίδη ταράζοντας τα δοκάρια. Στο 80’ ο Ζέρης με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Και η Πάλαιρος όμως έχασε κλασικές ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ με σουτ του Μαγκανάκη στο 52’ και 74’ με τον Παναγιωτίδη να λέει όχι. Ο Παναγιωτίδης κατέβασε ρολά και σε δυο προσωπικές ενέργειες του μικρού ταλαντούχου Χασακή Π. Στο 82’ ακυρώθηκε γκολ της Παλαίρου για οφσάιντ. Στο 88’ ο Στριφτάρης Ζ που είχε περάσει στο παιχνίδι τρία λεπτά πριν διαμόρφωσε το 2-0, ενώ στο 94’ ο Στρφτάρης Ε. με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Στο 68’ αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι ο Νταλιάρδας που καταχειροκροτήθηκε από τους φίλους της γηπεδούχου ομάδας, αναγνωρίζοντας την περσινή προσφορά του στην ομάδα τους.
Η ομάδα του Ωρωπού τελείωσε το ματς με δυο κόκκινες (δεύτερες κίτρινες) σε Χουλιάρα και Παναγιωτίδη.
Διαιτητής: ΡΟΥΣΟΣ Ν.
Βοηθοί: ΛΑΖΑΡΗΣ Γ. – ΛΥΤΡΑΣ Ν.
Α.Ο Παλαίρου(Στάχτιαρης): ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Σ., ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Β., ΖΕΡΒΑΣ(81’ ΧΡΥΣΟΥΛΗΣ), ΣΤΡΙΦΤΑΡΗΣ Ε., ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Κ., ΜΠΑΤΣΟΣ, ΜΑΓΚΑΝΑΚΗΣ, ΤΣΑΚΑΛΗΣ, PRINA(87’ ΣΤΡΙΦΤΑΡΗΣ Ζ.), ΧΑΣΑΚΗΣ Π.(75’ ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ Α.), KALEMI (72’ ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ).
ΠΑΣ Δόξα Ωρωπού (Φίντζος): ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ, ΝΤΑΛΑΡΔΑΣ(68’ ΔΟΥΛΗΣ), ΚΡΟΚΙΔΑΣ Χ.(64’ ΓΟΥΡΝΟΠΑΝΟΣ), ΣΠΥΡΑΚΟΣ(72’ ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ), ΚΡΟΚΙΔΑΣ Ι., ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ(64’ ΛΙΑΣΚΟΣ), ΜΑΝΤΟΥΣΗΣ, ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ, ΜΠΑΛΑΦΑΣ, ΖΕΡΗΣ.
google page rank