Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Τράπεζα φωτογραφιών για την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου (Κ.Ε.ΔΗ.Ξ.)

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου (Κ.Ε.ΔΗ.Ξ.) ανακοινώνει ότι: Στην επίσημη ιστοσελίδα της, http://kedix.gr/ και αναλυτικότερα στη διαδρομή ΔΡΑΣΕΙΣ-Τουριστική Προβολή Δήμου Ξηρομέρου/Προβολή Δράσεων Κοινωφελούς-Τράπεζα Φωτογραφιών, (http://kedix.gr/draseis/toyristiki-provoli-dimoy-xiromeroy-provoli-draseon-koinofeloys/trapeza-fotografion/), έχει δημιουργηθεί «Τράπεζα Φωτογραφιών» της περιοχής του Δήμου Ξηρομέρου, για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες προβολής και διαφήμισης της περιοχής μας με σκοπό την περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη.

Σ’ αυτή θα βρείτε μελλοντικά ποικιλία θεμάτων μέσα από τη φωτογραφική συλλογή, η οποία θα περιλαμβάνει τοπία, τοποθεσίες, αλλά και απεικόνιση ανθρώπων και σκηνών της καθημερινότητας, δίνοντας πληρέστερη και περισσότερο ελκυστική αίσθηση του χώρου στο δυνητικό επισκέπτη.
Η συλλογή θα ανανεώνεται συνεχώς με τη βοήθεια όλων εσας των πολιτών.
*Πριν προβείτε στη χρήση των φωτογραφιών, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας τα πιο κάτω: Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου είναι ο κύριος των πνευματικών δικαιωμάτων των φωτογραφιών. Η χρήση των εικόνων που είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα υπάγεται στις διατάξεις περί πνευματικών δικαιωμάτων. Επιτρέπεται να μεταφορτώσετε, αναμεταδώσετε, αναπαράγετε ή να χρησιμοποιήσετε σε εκδόσεις τις εικόνες, με την προϋπόθεση ότι: 1) θα γίνεται ρητή αναφορά στο όνομα του φωτογράφου και του κυρίου των πνευματικών δικαιωμάτων, 2) με την χρήση των φωτογραφιών αυτών θα προβάλλεται η περιοχή του Δήμου Ξηρομέρου ως τουριστικός προορισμός. Απαγορεύεται ρητά η εμπορική χρήση τους.
Μπορείτε να αποστείλετε τις φωτογραφίες σας ώστε να αναρτηθούν στην Τράπεζα Φωτογραφιών της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου στο : koinofelisxiromerou@gmail.com
Η βοήθεια και η συμμετοχή σας σ’ αυτό το εγχείρημα για τουριστική προβολή της περιοχής μας κρίνεται απαραίτητη!
Παράλληλα, θεωρείται θετική η πρωτοβουλία αλλά και οποιαδήποτε πρότασή σας για την τουριστική προβολή του τόπου μας.
Αναμένουμε τις φωτογραφίες σας, που θα αναδείξουν τις ομορφιές που κρύβουν τα τοπικά διαμερίσματα και θα αποτελέσουν πόλο έλξης για κάθε επισκέπτη, στοιχεία με βάση τα οποία η Κοινωφελής Επιχείρηση προχωρά στον αρχικό σχεδιασμό ανάπτυξης του τουρισμού της περιοχής.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Κ.Ε.ΔΗ.Ξ.
ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
http://kedix.gr/deltia-typoy/trapeza-fotografion/


google page rank