Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Ισοπαλία με ρεσιτάλ ευκαιριών. Α.Ο. Ρηγανά - Μεδεών Κατούνας 1-1

Ισόπαλοι με σκορ 1 - 1 αναδείχτηκαν στο ΔΑΚ Αγρινίου ο Α.Ο. Ρηγανά με τη Μεδεών Κατούνας.
Με αυτό το αποτέλεσμα ο Ρηγανάς ανέβηκε στους 5 βαθμούς, ενώ 2 βαθμούς έχει η Μεδεών.

36΄ Γκολ. Μετά την εκτέλεση του κόρνερ η μπάλα φτάνει στον Αποστόλη Κορομηλά που με σουτ λίγο έξω από την περιοχή στέλνει τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Τηλεμάχου για το 1 - 0.

51΄ Γκολ. Γέμισμα του Κοτρότσου ο Τσιτσομήτσος με κεφαλιά βρίσκει τον Κράνη που μπαίνει στην περιοχή και παρά την πίεση που δέχεται μένει όρθιος και πλασάρει στα δίχτυα για το 1 - 1.

Ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Ο Γιώργος Τηλεμάχου βγάζει δύο τετ α τετ και έχει σημαντικές επεμβάσεις κρατώντας την ομάδα του "όρθια" ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που ο Ρηγανάς είχε καλύτερη εικόνα από την ομάδα της Κατούνας.

Α.Ο. ΡΗΓΑΝΑ (Θόδωρος Λαυράνος): Μαυρούλιας, Καλογεράκης, Κάππας (81΄ λ.τ. Κωστής), Μπαρτσιώκας (68΄ Φάτσαλης), Κουρσάρης, Καραχάλιος, Κορομηλάς Φ., Ζαχαράκης, Αυγέρης (61΄ λ.τ. Τουρλίδας), Κορομηλάς Α., Στραβοδήμος (77΄ Τσάκνης).
ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ (Νίκος Μαβίδης): Τηλεμάχου, Γεροχρήστος (89΄ Ξανθόπουλος Π.), Νούλας, Παναγιωτόπουλος, Ξανθόπουλος Δ., Μπουμπούλης, Γκουτσέλης (73΄ Προδρομίτης), Κουσκούνης, Τσιτσομήτσος (92΄ Ψωφάκης), Κοτρότσος, Κράνης.
http://www.websports.gr
google page rank