Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Πλήθος κόσμου στο Μοναστήρι του Αγίου Νικολάου συνοικισμού της Κατούνας (πολλές φωτο)



Κοσμοσυρροή με πολλά Λεωφορεία και αυτοκίνητα από πολλά μέρη της Αιτωλ/νίας ήρθαν να προσκυνήσουν στο Μοναστήρι του Αγίου Νικολάου Κατούνας, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στον εσπερινό παραμονή της γιορτής την Τετάρτη 6/12/2018.
Μέγας εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας τελέσθηκε από τον εφημέριο Αγίου Αθανασίου Κατούνας π. Γεώργιος Λαζούρας, ο εφημέριος της Αγίας Παρασκευής Αμφιλοχίας πάτερ Γεώργιος Τηγάνης ο πατήρ Γεώργιος Καρακάσης, ο εφημέριος της Κωνωπίνας π. Δημήτριος Χαμαλέτσος, επίσης στο ψαλτήρι συμμετείχε η γερόντισσα Μαρία. 
Οι κάτοικοι του συνοικισμού και η γερόντισσα Μαρία είχαν φροντίσει έτσι ώστε να υπάρξει άριστη φιλοξενία σε όλους τους επισκέπτες επίσης τους προσφέρθηκε φαγητό χταπόδι και διάφορα εδέσματα.
Την Πέμπτη 7/12/2018 το πρωί τελέσθηκε πανηγυρική θεία Λειτουργία από τον Ιερέα π. Δημήτριο επίσης έγινε λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Νικολάου γύρω από το Μοναστήρι. 
Ανάμεσα στο πλήθος διακρίναμε τον Σπήλιο Λιβανό υποψήφιο Βουλευτή της Ν.Δ., τον Διοικητή της Κατούνας κ. Δημήτριο Κόκιο, τον διοικητή Τροχαίας Ιωαννίνων Χρήστο Πετσινό, τον πρόεδρο του Μέριμνας Παντελή Αποστολάκη, την Δημοτική Σύμβουλο Καρέλου Αθηνά, τον Πρόεδρο της Παλαίρου Δημήτριο Στάχτιαρη.
























































































































































































































































google page rank