Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Νίκη της Πλαγιάς επί της Φορτούνας

Μετά την βαριά ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής, η ομάδα του Α.Ο Πλαγιάς κατάφερε να επιστρέψει σήμερα Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στα νικηφόρα αποτελέσματα, αφού επικράτησε εντός έδρας της Φορτούνας Βαλανιδοράχης με σκορ 1-0 στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.
Στο 54ο λεπτό του αγώνα και ενώ το σκορ ήταν στο 0-0 διεκόπη προσωρινά το παιχνίδι λόγω της έντονης βροχόπτωσης και του αέρα, ενώ 7 λεπτά αργότερα ξανασυνεχίστηκε, με τους γηπεδούχους να βρίσκουν το δρόμο για τα δίχτυα στο 63’ με τον Δημήτρη Φερεντίνο. Οι φιλοξενούμενοι αν και πίεσαν για την ισοφάριση, δεν βρήκαν το γκολ, με την Πλαγιά να παίρνει το τρίποντο της αγωνιστικής.
Διαιτητής: ΡΟΥΣΟΣ Ν.
Βοηθοί: ΛΑΖΑΡΗΣ Γ. – ΠΑΠΠΑΣ Φ.
ΑΟ ΠΛΑΓΙΑΣ(Καρελάκης): ΚΑΤΑΓΗΣ Π., ΚΟΚΟΛΗΣ Γ., ΒΕΡΥΚΙΟΣ, ΜΑΧΑΛΙΩΤΗΣ, ΚΟΚΟΛΗΣ Σ.(80’ ΚΑΤΑΓΗΣ Β.), ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ Γ., ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ, ΜΠΟΥΡΔΑΡΑΣ(46’ ΠΑΞΙΝΟΣ Ν.), ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ Σ., ΜΩΡΑΙΤΗΣ(90’ ΚΟΚΟΛΗΣ Γ.), ΚΑΠΟΤΗΣ.
Α.Ε ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΒΑΛΑΝΙΔΟΡΑΧΗΣ(Παπακώστας): ΤΣΟΒΙΛΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ(75’ ΒΑΓΓΕΛΗΣ), ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ, KOFSHA, ΠΑΠΠΑΣ, ΜΗΤΟΣ-ΚΩΤΣΗΣ Ι., ΤΖΙΜΑΣ, ΣΟΥΠΕ, ΕΥΘΥΜΙΟΥ, ΒΑΛΒΗΣ(70’ ΜΗΤΟΣ-ΚΩΤΣΗΣ Α.).
google page rank