Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Συνάντηση Χρ. Δουλκερίδη και Γ. Αποστολάκη στην Βόνιτσα(φωτό-βίντεο)

Τον νέο Δήμαρχο της περιοχής των Βρυξελλών Χρήστο Δουλκερίδη συνοδευόμενο από μέλη της Ένωσης Αιτ/άνων Δημοσιογράφων συνάντησε ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας Γ. Αποστολάκης αρχικά στο Δημαρχείο της πόλης.

Ο κ. Δουλκερίδης συζήτησε σε φιλικό αλλά και αυτοδιοικητικό επίπεδο με τον κ. Αποστολάκη,ο οποίος του πρόσφερε κάποια αναμνηστικά που έχουν φυσικά ως σημείο αναφοράς τον Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας.Ο κ. Βουλκερίδης αποθανάτησε φωτογραφία που αφορούσε τον Πόντιο Ελληνισμό επηρεασμένος από την καταγωγή του πατέρα του. Φανερά εντυπωσιασμένος από το εσωτερικό του Δημαρχείου καθώς και από την θέα αυτού την απόλαυσε μαζί με τον Δήμαρχο Γ. Αποστολάκη.


Στην συνέχεια περπάτησαν όλοι μαζί παραλιακά της πόλης με την κα Παπά να ενημερώνει αναλυτικά τον κ. Δουλκερίδη για την ιστορία και την κομβική σημασία της Βόνιτσα στα βάθη της ιστορίας.

Ακολούθως προσφέρθηκε από τον κ. Αποστολάκη καφές προς τους Δημοσιογράφους σε γνωστό σημείο της πόλης.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως η επίσκεψη αυτή στην Βόνιτσα πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του ετήσιου Διεθνούς Συνεδρίου της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων (29/11 – 2/12) που έλαβε χώρα στο Αγρίνιο.
Δείτε αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στα παρακάτω βίντεο καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.


Φωτό-ρεπορτάζ: Δήμητρα Νταγιάντα για το agrinioreport.com
google page rank