Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΜΕ 3-1 ΕΠΙ ΤΗΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α ΕΠΣ


Σε μια ηλιόλουστη μέρα στο καταπράσινο σαλόνι της Κατούνας όσοι παραβρέθηκαν απόλαυσαν ένα σπουδαίο παιχνίδι μεγάλης σημασίας όπου η Μεδεών Κατούνας κυριάρχησε. 
Μία ακόμα σημαντική αναμέτρηση για τη μάχη της παραμονής διεξήχθη στο γήπεδο της Κατούνας με τη Μεδεών φιλοξενούσε τον Αράκυνθο Ματαράγκας και νίκησε με 3-1.

ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ: Ηττήθηκε στο Καινούριο από τη Δόξα και νίκησε σήμερα και ανέβηκε στους 30 βαθμούς.  Το Μόρις Τσίβιτς δε  είχε στη διάθεσή του, τον τιμωρημένο Μπουμπούλη και τον Κοντογιάννη που βρίσκεται εκτός Νομού.

ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ: Ηττήθηκε στην έδρα του από τον Ατρόμητο Αντιρρίου έχασε και σήμερα και έμεινε στους 20 βαθμούς.
Τα γκολ της Κατούνας σημείωσαν 2 ο Τσιτσομίτσος και ένα ο Κοτρότσος.
Σημεία του αγώνα: ο τραυματισμός του τερματοφύλακα της Ματαράγκας και ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Αγρινίου. 
Συγχαρητήρια στα μικρά παιδιά που είναι η ψυχή της ομάδας. 
Τρεις αγώνες έμειναν και η Κατούνα για την απευθείας παραμονή της χρειάζεται 6 βαθμούς.   Οι αγώνες είναι Παραβόλα, Μεσολόγγι και Λυγιά. 
Ευάγγελος Κουτιβής 
Μόλις στο 4' η Μεδεών πήρε το προβάδισμα με γκολ του Τσιτσομήτσου που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη και στο 54' ο Αράκυνθος ισοφάρισε σε 1-1 με τον νεοεισελθών Παπαδόπουλο.
Η Μεδεών δεν άφησε τον Αράκυνθο να χαρεί καθώς στο 56' ο Κοτρότσος έκανε το 2-1 δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στους γηπεδούχους.
Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Τσιτσομήτσος στο 69'.
Ο Αράκυνθος αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο από το 68' καθώς ο Παπαδόπουλος, ο οποίος είχε περάσει αλλαγή στο παιχνίδι στο 50', υπέστη θλάση και αποχώρησε, Ο παίκτης δεν αντκαταστάθηκε καθώς ο Αράκυνθος είχε εξαντλήσει τις αλλαγές.
Μεδεών Κατούνας (Μ. Τσίβιτς): Τηλεμάχου,, Κόκκοτος, Νούυλας, Ξανθόπουλος Δ., Ξανθόπουλος Π., Προδρομίτης (59' Κολύδας), Κουσκούνης (80' Γεροχρήστος), Κοσυφαρίνης, Τσιτσομήτσος, Κοτρότσος, Ρουστεμάι
Αράκυνθος Ματαράγκας (Σπ. Μπούρδος): Καραδήμας (29' λ.τ. Γκρέκας), Ιορδανίδης (50' Παπαδόπουλος), Ευαγγελόπουλος, Σταμουλακάτος (33' Μπανάκας), Παναγιωτόπουλος, Αλεξανδρής, Τραγουλιάς, Ζιάκκας, Ευθυμίου, Βδουκάκης, Χαραλάμπους (67' Αλπέντζος)
www.olatagoal
















google page rank