Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Δεν άκουσαν οι αρμόδιοι τον Δήμαρχο Γιώργο Αποστολάκη και τα αποτελέσματα είναι τραγικά στην περιοχή μας. Χάνονται άνθρωποι καθημερινά λόγω της υποβάθμισης του Κ.Υ. Κατούνας


Το πολυτιμότερο αγαθό η υγεία το δικαιούνται όλοι. Κουραστήκαμε στα λόγια, επιτέλους ας βρεθεί ένας που να ενδιαφέρεται πραγματικά να λύσει το μεγάλο πρόβλημα των εκατοντάδων κατοίκων του πρώην Δήμου Μεδεώνος. 
Δείτε ένα βίντεο που θα μείνει στην ιστορία 

           

Οι εφημερίες έχουν καταργηθεί εντελώς και το Κ.Υ. έχει γίνει ένα απλό περιφερειακό ιατρείο το οποίο στις 3 το μεσημέρι κλείνει. 

Λουκέτο λοιπόν και στο κέντρο υγείας Κατούνας τουλάχιστον από το μεσημέρι μέχρι την άλλη μέρα το πρωί. 
Πόσοι άνθρωποι πρέπει ακόμα να χαθούν για να ξυπνήσουμε, προχθές χάθηκε ο 63χρος κατά την διαδρομή από Κατούνα -Αμφιλοχία γιατί το Κ.Υ. ήταν κλειστό μιας και καταργήθηκαν οι εφημερίες. 


Μάλλον η Κατούνα και τα γύρω χωριά του π. Δήμου Μεδεώνος δεν έχουν το δικαίωμα στην υγεία και απαγορεύεται να αρρωστήσει κάποιος μετά το μεσημέρι.
Δίπλα ακριβώς έχει χτιστή για συμπλήρωμα άλλο ένα κτίριο που πληροί τους όρους για κέντρο υγείας που λέγεται στα χαρτιά. 

Δεν είναι παράξενο να δούμε και τίποτε εγκαίνια ενώ γιατροί να μην υπάρχουν. 
Κάποιος αρμόδιος ενδιαφερθεί για την χρόνια εγκατάλειψη των συνδημοτών μας. Πάντα το λέγαμε και το φωνάζαμε σε πολλά άρθρα που έχουμε γράψει στην έντυπη αλλά και την ηλεκτρονική εφημερίδα μας την «Κατούνα». 
Κάνουμε έκκληση σαν katouna news προς κάθε αρμόδιο να βρεθεί κάποια λύση. 
Διαβάστε τις ανακοινώσεις που υπήρχαν στην κλειδωμένη πόρτα και προέτρεπαν τους ασθενείς μετά το μεσημέρι να πάνε αλλού διότι δεν υπάρχει εφημερία.
Ο πρόσφατος θάνατος του καλού συγχωριανού μας που δεν πρόλαβε να φτάσει στο ΚΥ Αμφιλοχίας αλλά στην διαδρομή και πιο συγκεκριμένα στην Στάνου έμεινε στα χέρια των παιδιών του και δεν πρόλαβε, είναι ένα ακόμα περιστατικό που πρέπει να προβληματίσει όλους μας.
Συγκεντρωθήκαμε τόσες και τόσες φορές για διαμαρτυρίες έξω από το Κ.Υ. αλλά και στην περιοχή κόμβος Σαμάρι στην Εθνική οδό Αμφιλοχίας -Αγρινίου και δεν έχουμε καταφέρει τίποτα είναι σαν να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. 

Εδώ κύριοι χρειάζεται πολιτική βούληση, ένας (που να τα έχει μεγάλα) και να αγαπάει πραγματικά την περιοχή και να παρέμβει έτσι ώστε το Ιατρείο να λειτουργήσει κανονικά σαν Κ.Υ., να προσληφθούν γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό και να λειτουργεί με εφημερίες. Όπως και να επιστρέψουν οι νοσηλευτές διορίστηκαν εκεί,  αλλά με ρουσφέτια μετακινήθηκαν αλλού. 


Δείτε προσεκτικά το βίντεο το Δήμαρχό μας Γιώργο Αποστολάκη τι είχε πει στο Αγρίνιο κατά την διαβούλευση για την υγεία. 

Δυστυχώς δεν τον άκουσαν, 

δυστυχώς δεν μας άκουσαν ποτέ ούτε της ΝΔ, ούτε του ΠΑΣΟΚ, ούτε του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν εξουσία. 



google page rank