Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Σήκωσε την κούπα του πρωταθλήματος της Κ14 η Α.Ε Πρέβεζας στο Μοναστηράκι Ακτίου-Βόνιτσας

Έπεσε σήμερα Κυριακή 14 Απριλίου 2019 και ώρα 16:30 στο γήπεδο Μοναστηρακίου η αυλαία στα πρωταθλήματα των υποδομών της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας 2018-19 με τον τελικό αγώνα της Κ14 ανάμεσα στον γηπεδούχο Τηλυκράτη Λευκάδας και την φιλοξενούμενη Α.Ε. Πρέβεζας, με την κούπα να πηγαίνει στους φιλοξενούμενους με τελικό σκορ 2-5.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Α.Ε. Πρέβεζας άνοιξε νωρίς το σκορ μόλις στο 9΄με τον Σάββα (0-1). Στο 26΄ο αρχηγός της ομάδας του Τηλυκράτη Χαλικόπουλος έφερε το ματς στα ίσια (1-1), με τον παίκτη να πανηγυρίζει φορώντας μια μάσκα από την σειρά «Casa de Papel».

Στο δεύτερο ημίχρονο η Α.Ε. Πρέβεζας στο 50΄ ανέβασε το σκορ σε 1-2 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λούπα ενώ ένα λεπτό αργότερα στο 51΄οι φιλοξενούμενοι διαμόρφωσαν το 1-3 με δεύτερο προσωπικό γκολ του Σάββα. Στο 53΄η ομάδα του Τηλυκράτη είχε μια πολύ καλή ευκαιρία να μειώσει στο σκορ από σουτ του Γαζή αλλά με την μπάλα να καταλήγει στο κάθετο δοκάρι της εστίας της Α.Ε.
Οι πιτσιρικάδες και των δυο ομάδων χάρισαν απλόχερα στο δεύτερο ημίχρονο πλούσιο θέαμα με καλές φάσεις αλλά και γκολ. Στο 57΄ ο Κατωπόδης για τον Τηλυκράτη με απευθείας εκτέλεση φάουλ, είδε την μπάλα να περνάει λίγα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Η Α.Ε. προσπάθησε να απειλήσει στο 59΄με σουτ αλλά και εκεί η μπάλα δεν τους έκανε το χατίρι. Στο 65΄ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Τηλυκράτη με τον Χαλικόπουλο να αναλαμβάνει την εκτέλεση μειώνοντας σε 2-3 βάζοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ στον αγώνα.
Η ομάδα της Α.Ε. Πρέβεζας οδηγήθηκε και αυτή στην άσπρη βούλα όπου με εκτελεστή τον Λούπα ανέβασε ξανά τον πήχη του σκορ σε 2-4, βάζοντας και άλλο ένα προσωπικό γκολ στο πουγκί του. Στο 72΄ο Γεωργάκης έβαλε την τελική υπογραφή στον αγώνα διαμορφώνοντας το τελικό 2-5, με την Α.Ε. Πρέβεζας να σηκώνει την κούπα του πρωταθλήματος της Κ14.


Μετά την λήξη του αγώνα ακολούθησε απονομή πλακετών στο διαιτητικό τρίο από τον Αρχιδιαιτητή της ΕΠΣ Π-Λ κ. Φίτσα Ηλία και από τον κ. Ντούκα Σταύρο. Ακολούθησε η απονομή μεταλλίων στην ομάδα του Τηλυκράτη Λευκάδας από τον Αντιδήμαρχο Aκτίου –Βόνιτσας κ. Κων/νο Φραδέλο αλλά και απονομή κυπέλλου από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της ΕΠΣ Π-Λ κ. Κων/νο Τζίμα και μεταλλίων από τον Πρόεδρο της ομάδας του ΠΑΣ Θύελλα κ. Τσούκα Μιλτιάδη στην νικήτρια ομάδα της Ένωσης.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΛΥΤΡΑΣ Ν.
ΒΟΗΘΟΙ: ΝΑΣΤΟΣ Ζ. – ΠΑΠΠΑΣ Φ.
ΑΟΝ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (ΛΑΖΑΡΗΣ): ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ, ΒΛΑΧΟΣ, ΒΕΡΓΙΝΗΣ, ΧΑΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΛΦΑΣ, ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ, ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΑΡΓΥΡΟΣ, ΠΙΛΑΦΑΣ, ΓΑΖΗΣ, ΑΡΓΥΡΟΣ.
ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΡΟΝΙ, ΠΟΛΥΔΟΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΗΤΣΟΥΡΑΣ, ΨΑΡΡΟΣ, ΑΓΑΛΙΟΥ.
Α.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ (ΠΑΝΟΥΣΗΣ): ΘΕΡΙΑΝΟΣ, ΝΤΕΛΗΣ, ΣΩΤΗΡΙΟΥ, ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ, ΠΑΠΑΚΟΣΜΑΣ, ΛΟΥΠΑΣ, ΤΖΑΒΑΡΑΣ, ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΛΑΜΠΡΟΥΣΗΣ, ΣΑΒΒΑΣ, ΒΑΣΣΙΟΣ.
ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΣΕΡΡΗΣ, ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ Λ., ΛΕΣΙ, ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ Ι., ΠΑΠΑΔΙΩΤΗΣ, ΓΚΙΟΚΑ, ΤΣΟΥΤΣΗΣ



































gosports.gr
ΜΠΑΜΠΙΝΗ ΙΝ

Διονύσης Πετρόπουλος 
google page rank