Κυριακή 14 Απριλίου 2019

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΜΕ 3-0 ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΥΓΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΧΆΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΓΛΕΝΤΙ ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ



Μεγάλη Νίκη της Μεδεών Κατούνας μέσα στην Λυγιά 

Η Μεδεών Κατούνας κέρδισε με 3 - 0 εκτός έδρας τον Α.Ο. Λυγιά και παρέμεινε στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣΝΑ.
Η ομάδα του Μόρις Τσίβιτς "καθάρισε" από νωρίς το παιχνίδι και έφτασε τους 36 βαθμούς τερματίζοντας στην 7η θέση της βαθμολογίας κάνοντας πολύ καλή πορεία στο δεύτερο γύρο.
Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για τους φιλοξενούμενους και στο 16΄ το σκορ ήταν ήδη 0 - 2. Στο 9ο λεπτό ο Νούλας έκλεψε τη μπάλα, πέρασε και τον Ασημακόπουλο και σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ. Στο 16΄ Κουσκούνης και Νούλας συνδυάστηκε και ο δεύτερος πάσαρε στον Προδρομίτη, που με πλασέ σκόραρε κάνοντας το 0 - 2. Στο 49΄ ο Ζαρκαδούλας δέχτηκε απευθείας κόκκινη κάρτα και στην εκτέλεση του φάουλ ο Τσιτσομήτσος έκανε το 0 - 3. Στη συνέχεια του αγώνα ο ρυθμός έπεσε και το σκορ δεν άλλαξε, με τη Μεδεών να πανηγυρίζει την παραμονή στην Α΄ ΕΠΣΝΑ.
Η φάση του αγώνα. Το δεύτερο γκολ της Μεδεών στο 16ο λεπτό απλοποίησε τα πράγματα για την ομάδα της Κατούνας και της έδωσε τεράστιο προβάδισμα νίκης.
Ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Ο Βασίλης Νούλας είχε ένα γκολ και μία ασίστ βοηθώντας σημαντικά την ομάδα του να φτάσει στη νίκη, ενώ πολύ καλή εμφάνιση στο χώρο του κέντρου έκανε ο Νίκος Κουσκούνης κερδίζοντας αρκετές μονομαχίες.
Α.Ο. ΛΥΓΙΑΣ (Φώτης Δημητρόπουλος): Ασημακόπουλος, Χουλιάρας, Αποστολόπουλος, Κερασιάς (46΄ Νικόπουλος Β.), Ζαρκαδούλας, Ζαμπάρας, Πετσίνης, Κάκκος (78΄ Καλαβρουζιώτης), Κοσανδιανός (64΄ Δημητρόπουλος Θ.), Δημητρόπουλος Β., Μπρούμας (46΄ Κουτσαυτίκης).
ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ (Μόρις Τσίβιτς): Τηλεμάχου, Κοσυφαρίνης, Νούλας, Ξανθόπουλος Δ., Ξανθόπουλος Π., Γεροχρήστος (78΄ Τζαβίδης), Κουσκούνης, Προδρομίτης, Τσιτσομήτσος, Κοτρότσος (77΄ Κολύδας), Ρουστεμάι.(websports.gr)






















ΜΕΓΑΛΟ ΓΛΕΝΤΙ ΑΠΟΨΕ

google page rank