Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Αγωνία στον «Ερυθρό Σταυρό»: Διασωληνωμένος 16χρονος χωρίς υποκείμενα νοσήματα

Ο έφηβος είχε εισαχθεί την περασμένη εβδομάδα για νοσηλεία στο νοσοκομείο και παρέμεινε μέχρι την Κυριακή σε απλή κλινική οπότε και επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του και σήμερα είναι διασωληνωμένος – Τι αναφέρουν στο protothema.gr, οι γιατροί που τον παρακολουθούν
Ένας 16χρονος, χωρίς υποκείμενα νοσήματα, είναι διασωληνωμενος στον Ερυθρό Σταυρό, αποτελώντας τον νεότερο ασθενή με μηχανική υποστήριξη λόγω της λοίμωξης Covid-19, που αναγράφεται στη σημερινή επιδημιολογικη έκθεση του ΕΟΔΥ, και η οποία περιλαμβάνει 556 διασωληνωμένους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έφηβος είχε εισαχθεί την περασμένη εβδομάδα στο νοσοκομείο – υπενθυμίζεται ότι είναι αποκλειστικα για νοσηλεία ασθενών με Covid-19- και παρέμεινε για λίγες ημέρες σε απλή κλινική. Προχθές η κατάσταση του επιβαρύνθηκε και κρίθηκε αναγκαίο να νοσηλευτει σε Μονάδα και να διασωληνωθεί.
Νοσοκομειακές πηγές ανέφεραν στο protothema.gr πως η εικόνα του είναι βελτιωμένη, και ενδεχομένως να ξεκινήσουν οι προσπάθειες για την αποσωληνωση του τα επόμενα 24ωρα.
foto protothema.gr
google page rank