Σάββατο 22 Μαΐου 2021

Ξεσπά ο άντρας της 44χρονης που εμβολιάστηκε με Astrazeneca: Η γυναίκα μου ήταν υγιέστατη

Τι λέει ο σύζυγος της 44χρονης Φωτεινής που μπήκε στην εντατική μετά το εμβόλιο που έκανε
Απαρηγόρητος εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο σύζυγος της 44χρονης που βρίσκεται στην εντατική έπειτα από το εμβόλιο με σκεύασμα AstraZeneca που έκανε στην Κρήτη.
«Οι γιατροί με κάλεσαν και μου είπαν ότι υπάρχει εγκεφαλική αιμορραγία και το χειρουργείο θα ήταν μια τελευταία προσπάθεια, θα μπορούσε ο,τιδήποτε να συμβεί και να πεθάνει στη διάρκεια της επέμβασης. Τα νέα δεν είναι καλά. Μου είπαν ότι τώρα πλέον τις επόμενες μέρες θα επέλθει ο εγκεφαλικός θάνατος» είπε στο neakriti.gr.
Ο σύζυγος της 44χρονης Γλυκερίας αδυνατεί να πιστέψει πως ενώ η γυναίκα του έχαιρε άκρας υγείας βρέθηκε στο χειρουργείο να παλεύει για τη ζωή της. Όπως τονίζει, τόσο αυτός όσο και τα τρία παιδιά τους, περιμένουν απαντήσεις για να μάθουν τι οδήγησε τη γυναίκα την τωρινή της κατάσταση.
«Η γυναίκα μου είναι ένας άγγελος. Φοβόταν να κάνει το εμβόλιο και πήγαμε να το κάνουμε μαζί. Οι γιατροί έκαναν τα πάντα για να την βοηθήσουν ωστόσο ευθύνεται το σύνδρομο vitt, η θρόμβωση και η αιμορραγία», κατέληξε.
Υπενθυμίζεται πως η 44χρονη μητέρα 3 παιδιών, είχε εμβολιαστεί με το εμβόλιο της AstraZeneca πριν από 15 ημέρες. Περίπου μια εβδομάδα μετά, παρουσίασε θρομβοπενία και μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Βενιζέλειο, ωστόσο όταν εμφάνισε θρόμβωση στον εγκέφαλο μεταφέρθηκε εσπευσμένα στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, πριν από δύο ημέρες. Την επόμενη ημέρα της μεταφοράς της εκεί, παρουσίασε και εγκεφαλική αιμορραγία σημαίνοντας «συναγερμό» στο ιατρικό προσωπικό του πανεπιστημιακού νοσοκομείου. Την Παρασκευή η 44χρονη υποβλήθηκε σε έκτακτο χειρουργείο, καθώς η αξονική τομογραφία έδειξε ένα μεγάλωμα αιμάτωμα στο κεφάλι.

Πηγή: ethnos.gr
google page rank