Τρίτη 18 Μαΐου 2021

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη βάζει φωτιά και παραλίγο να κάψει ζωντανά τα παιδιά της και τις Σταμίρη

Το τελευταίο επεισόδιο θα βαφτεί με αίμα και απόγνωση. Η Μυρσίνη βάζει φωτιά στις Άγριες Μέλισσες, μεταφορικά και κυριολεκτικά. Μόλις το βιβλίο του Νικηφόρου πέφτει στα χέρια της, αντιλαμβάνεται πως το βράδυ του φονικού, δεν σκότωσε μόνο η Ελένη τον γιο της, αλλά και οι τρεις αδελφές Σταμίρη.
Μάλιστα, όχι μόνο υπήρξε συνεργασία και ψέμα πίσω από αυτό το έγκλημα, αλλά τα παιδιά της το στήριξαν μέχρι την τελευταία στιγμή. Γνώριζαν την αλήθεια και δε την αποκάλυψαν ποτέ. Αντίθετα, στάθηκαν στο πλευρό των Σταμίρη, σαν υπνωτισμένα. Αυτό εξοργίζει την Μυρσίνη, η οποία αναλαμβάνει δράση.

Φωτιά στο σπίτι των Σταμίρη
Η πρωταγωνίστρια θα πάθει νευρικό κλονισμό, μόλις αντιληφθεί την αλήθεια. Ενώ όλοι θα προσπαθήσουν να την συνετίσουν, εκείνη θα δώσει τη χαριστική της βολή, χωρίς να την ενδιαφέρει τίποτα. Έτσι, η Μυρσίνη βάζει φωτιά στις Άγριες Μέλισσες, θέλοντας να πάρει εκδίκηση για τον άδικο χαμό του παιδιού της.

Μέσα στο ίδιο σπίτι βρίσκονται η Ελένη, ο Λάμπρος, ο Κωνσταντής, ο Νικηφόρος, η Ασημίνα και η Δρόσω. Κανείς τους δε μπορεί να αντιληφθεί αυτό που θα συμβεί στη συνέχεια. Η Μυρσίνη δίνει εντολή θανάτου σε Δούκα και Μελέτη κι εκείνοι αναλαμβάνουν δράση. Πλέον, δε την ενδιαφέρει τίποτα, παρά μόνον η εκδίκηση.

Έτσι, στο τελευταίο επεισόδιο, το σπίτι του Γιώργη Σταμίρη τυλίγεται στις φλόγες. Το σπίτι που στάθηκε η αιτία για όλα τα δεινά των πρωταγωνιστών καίγεται, με εκείνους μέσα. Σύμφωνα με το Πρωινό ANT1, κάποιος θα θυσιαστεί για να σώσει την κατάσταση. Η επόμενη μέρα θα ξημερώσει στο Διαφάνι και θα αποτελέσει την έναρξη της νέας μας ιστορίας.

Η Μυρσίνη, λοιπόν, βάζει φωτιά μεταφορικά και κυριολεκτικά στις Άγριες Μέλισσες, ανοίγοντας έναν νέο κύκλο ιστοριών. Όσοι επιβιώσουν, θα έχουν να αντιμετωπίσουν μία νέα πραγματικότητα. Το σοκ αυτό, όμως, δε θα ξεπεραστεί ποτέ.

Πηγή: youfly.com
https://www.agrinionews.gr/
google page rank