Σάββατο 22 Μαΐου 2021

Σημαντικές ειδήσεις από τον Κ. Καραγκούνη για το Κ.Υ. Κατούνας (Ηχητικά)

Στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή «Με υπογραφή» του Σωκράτη Τσόμπου μίλησε ο πρώην Υφυπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τη Νέα Δημοκρατία, Κώστας Καραγκούνης, για θέματα της πανδημίας που αφορούν στο υγειονομικό κομμάτι και ιδιαίτερα στην Αιτωλοακαρνανία, ενώ αναφέρθηκε και στα στοιχήματα της επόμενης ημέρας για την τοπική οικονομία.
Στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε και στη συνάντηση που είχε χθες στην Πάτρα με τον Διοικητή της 6ης Υ.ΠΕ. κ. Ιωάννη Καρβέλη καθώς και με τον Διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου κ. Δημήτριο Μπάκο έχοντας ως κύριο θέμα συζήτησης την εξάπλωση του Covid-19 και το πώς αυτή έχει επηρεάσει τις υγειονομικές μονάδες της Αιτωλοακαρνανίας.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του κ. Καραγκούνη στον Antenna Star 103.5:
Όπως, είπε μιλώντας στον Antenna Star 103.5 σήμερα το πρωί ο κ. Καραγκούνης στην κατ’ ιδίαν συνάντησή τους ο κ. Καρβέλης επιβεβαίωσε ότι όλες οι υγειονομικές μονάδες βρίσκονται σε επαγρύπνηση μετά την αύξηση των κρουσμάτων στο Νομό.
Από την πλευρά του ο κ. Καραγκούνης γνωστοποίησε τις ενέργειες της Υ.ΠΕ. για την αύξηση των εμβολιαστικών δομών ώστε να προχωρήσει το ταχύτερο δυνατόν ο εμβολιασμός.
Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του αναφέρθηκε στην επόμενη ημέρα για την τοπική οικονομία τονίζοντας τις συνεχείς επαφές με όλους τους Συλλόγους της Αιτωλοακαρνανίας, ιδίως Εμπορικούς, Βιομηχανικούς στη λογική να δουν ποια είναι τα βασικά προβλήματα πολεμώντας τα σε συνεργασία και με τους αρμόδιους Υπουργούς.
Σημαντικές ειδήσεις προέκυψαν σύμφωνα με τον πρώην Υφυπουργό Δικαιοσύνης και Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας με τη Ν.Δ. κ. Καραγκούνη και στο ζήτημα των τελευταίων ημερών που δεν είναι άλλο από το Κέντρο Υγείας Κατούνας επισημαίνοντας στον κ. Καρβέλη για μια φορά το θέμα της ενίσχυσης αυτού με τους απαραιτήτους επικουρικούς ιατρούς ώστε να μπορεί να λειτουργεί σε 24ωρη βάση ενώ από τη πλευρά του ο ίδιος ο Διοικητής τον διαβεβαίωσε ότι αμέσως μετά την λήξη των προσωρινών έκτακτων μέτρων που εφαρμόζονται αυτήν την στιγμή στην Αιτωλοακαρνανία θα κινηθούν με ταχύτητα ξανά όλες οι διαδικασίες για την ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Κατούνας, ώστε να λειτουργεί με τη μεγαλύτερη δυνατή πληρότητα και ετοιμότητα εξυπηρετώντας τους κατοίκους του ορεινού Ξηρομέρου.


google page rank