Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Γεώργιος Αποστολάκης Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας: Δεν υπάρχει κανένας λόγος αντικατάστασης του κ. Παπαδόπουλου διοικητή του νοσοκομείου Μεσολογγίου

Αντικατάσταση του διοικητή του νοσοκομείου Μεσολογγίου Πάνου Παπαδόπουλου
Πληροφορήθηκα με έκπληξη ότι βρίσκεται σε εξέλιξη διαδικασία απομάκρυνσης του Διοικητή του Νοσοκομείου Μεσολογγίου κ. Πάνου Παπαδόπουλου, από του Υπουργείο Υγείας.
Γνωρίζω την τιμιότητα του, την αστείρευτη διάθεση του να προσφέρει και το έργο του. Όσοι ζούμε και εργαζόμαστε σ’ αυτό τον τόπο δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τις προσπάθειες που κατέβαλλε για να αναβαθμιστεί ένα νοσηλευτικό ίδρυμα το οποίο καλύπτει πληθυσμό περίπου 80.000 κατοίκων και ήταν για χρόνια σε καθοδική πορεία από άποψη παροχής υπηρεσιών.
Θεωρώ ότι σε κάθε περίπτωση– ειδικότερα τώρα εν μέσω έξαρσης της πανδημίας και λειτουργίας στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου ενός πρότυπου Εμβολιαστικού Κέντρου, με θεαματικά αποτελέσματα – δεν υπάρχει κανένας λόγος απομάκρυνσης του κ. Παπαδόπουλου από τη θέση ευθύνης που κατέχει, διότι αυτό θα έχει απρόβλεπτες παρενέργειες και δεν θα λειτουργήσει προς όφελος του Νοσοκομείου και κατ επέκταση του κοινωνικού συνόλου .


Ο Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας
Γεώργιος- Θεόδωρος Αποστολάκης

 

google page rank