Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Η βράβευση του Νέστορα Χαχάμη στην Πάλαιρο

Συνδιοργανώθηκε στο Γυμνάσιο Λύκειο Παλαίρου, από το Σχολικό σύμβουλο Νάκο Κων/νος Μαθηματικό, από το ο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, υπό την αιγίδα του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, εκδήλωση με θέμα: "Το δημόσο σχολείο: Όραμα και πραγματικότητα" με συντονιστή της εκδήλωσης τον Κώστα Τριαντακωνσταντή.  Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η  Βράβευση του τελειόφοιτου μαθητή Χαχάμη Νέστορα-Χρήστου, για τις επανειλημμένες διακρίσεις του σε πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς Μαθηματκών και φυσικής. Την βράβευση έκανε ο αντιδήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας κ. Σώζος Βασίλης και η διευθύντρια του Χόρτη Ακριβή.
Η εκδήλωση  έγινε την Τετάρτη 22 Απριλίου 2015 και ώρα 12:00 στην Πάλαιρο στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου "Σπύρος Αχείμαστος" (Παλιό Δημοτικό).  Να υπενθυμίσουμε ότι ο Νέστορας Χαχάμης  Τον περασμένο Ιούλιο συμμετείχε με την ελληνική ομάδα στην 55η Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα που φέτος διοργανώθηκε στο Κέιπ Τάουν της Νοτίου Αφρικής.
Ο Νέστορας κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο. Τον περασμένο μήνα έγινε δεκτός με υποτροφία στο MIT (Massachusetts Institute of Technology)! Για τους αναγνώστες μας εκτός Παλαίρου, να σημειώσουμε πως ο Νέστορας Χαχάμης δεν είναι μόνον ο μαθητής της Γ" Λυκείου που διαπρέπει εδώ και χρόνια σε διαγωνισμούς μαθηματικών και φυσικής παγκόσμιας εμβέλειας αλλά και -το σπουδαιότερο- ένα παιδί χαμογελαστό, αγαπητό, πλήρως κοινωνικοποιημένο, που διακρίνεται για τη σεμνότητα και την ευγένειά του! Ο Νέστορας, λοιπόν, αποδεικνύει περίτρανα πως ευφυία και κοινωνικότητα, αριστεία και ταπεινοφροσύνη, μπορούν να συμπορεύονται και να αλληλοσυμπληρώνονται.
Μπράβο σου, λοιπόν, Νέστορα, για το φωτεινό παράδειγμα που αποτελείς για όλους μας!


ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:


















































































Φωτο: palairoσ News και την Σχολική Εφημερίδα Γυμνασίου-Λυκείου Παλαίρου (Ζαβέρδας)
google page rank