Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Με το ένα πόδι στην Α' κατηγορία ο Α.Ο. Παλαίρου

Αθλητικό πανηγύρι σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Γήπεδο της Παλαίρου στον πρώτο τελικό των Play Off για την άνοδο στην Α' κατηγορία της ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας. Η ομάδα της Παλαίρου φιλοξένησε την αντίστοιχη του Α.Ο. Αγίου Πέτρου και οι φίλαθλοι απόλαυσαν ένα χορταστικό παιχνίδι σε ένταση, μαχητικότητα και πολλά γκολ.
Στο 9ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου η Πάλαιρος άνοιξε το σκορ έπειτα από μακρινό σουτ που δεν κατάφερε να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Αγίου Πέτρου και ο επερχόμενος Λίτος Αλέξανδρος πλάσαρε στα δίχτυα. 
Η Πάλαιρος συνέχισε να πιέζει και στο 21ο λεπτό με σουτ του Καλέμι Αμαρίλντο από το ύψος της μεγάλης περιοχής διπλασίασε τα τέρματα για τους γηπεδούχους, ενώ στην εξέδρα του γηπέδου ακολούθησε "κόλαση πανηγυριΣμών". 
Στο 24ο λεπτό η Πάλαιρος πραγματοποίησε αναγκαστική αλλαγή έπειτα από σοβαρό τραυματισμό στο πόδι του Κολοβού Δημήτρη τον οποίο μετέφερε ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Στη συνέχεια του παιχνιδιού η φιλοξενούμενοι ανέβασαν απόδοση και πίεσαν για την επίτευξη ενός τέρματος  και οι προσπάθειές τους καρποφόρησαν  στο 32ο λεπτό έπειτα από χτύπημα κόρνερ που δεν κατάφερε να διώξει αμυντικός της Παλαίρου και με πλασέ από κοντά  έγινε το 2-1. 
Η επίτευξη του τέρματος για τους φιλοξενούμενους τους αναπτέρωσε το ηθικό και τους έβαλε ξανά στο παιχνίδι. Οι δύο ομάδες όμως με αυτό το σκορ πήγαν στα αποδυτήρια για την 15λεπτη ανάπαυλα.
Στην επανάληψη η Πάλαιρος ήταν καταιγιστική. Έτσι στο 54ο λεπτό έπειτα από κόρνερ ο Ματσίνγκο Αλέξανδρος με απ' ευθείας εξωτερικό δεξί φάλτσο κρέμασε τον τερματοφύλακα γράφοντας το 3-1 για την Πάλαιρο. 
Ακολούθησε δυνατό παιχνίδι από τις δύο ομάδες οι οποίες θα μπορούσαν να πετύχουν εκατέρωθεν γκολ, αλλά αυτό το πέτυχε  η Πάλαιρος στο 73ο λεπτό όταν ο Παπαζώης Αντώνης από δεξιά με σουτ έγραψε το 4-1 μέσα σε αποθέωση. 
Στο 81ο λεπτό έγινε το παρατράγουδο του αγώνα με δύο κόκκινες κάρτες (μία για την κάθε ομάδα) έπειτα από έντονους διαπληκτισμούς και χειροδικίες δύο ποδοσφαιριστών. Το παιχνίδι καθυστέρησε για πέντε περίπου λεπτά μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα από του ψυχραιμότερους. 
Στο 91ο λεπτό η Πάλαιρος ξαναχτύπησε με τον Καλέμι Αμαρίλντο ο οποίος από δεξιά με σουτ έγραψε το τελικό 5-1 υπέρ της Παλαίρου.
Ο επαναληπτικός τελικός θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή στο γήπεδο του Αγίου Πέτρου.
Ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους για την υποστήριξη στην ομάδα μας!!!
Άψογη η διαιτησία των κ. Ρίππη Μ., Γκαρτζονίκα Η. και Τριανταφύλλου Π.




























palairosnews
google page rank