Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Επανεκκίνηση με γερές βάσεις για τον ΠΑΣ Παλιάμπελα

Μετά από απουσία περίπου δυο ετών και αφού οι δυνάμεις και οι σχέσεις όλων δοκιμάστηκαν, ο αιώνια  και ακούραστος κατά πολλούς πρόεδρος του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΠΑΣ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ Ρούσος Απόστολος ( Μπάρμπα Λάκης )  μπροστάρης πάλι, αυτή τη φόρα από τον πόστο του Γ. Γραμματέα με συνταγή παλιά μεν δοκιμασμένη και πετυχημένη δε, πραγματοποίησε την κατά πολλούς αδύνατη επανεκκίνηση του συλλόγου. 
Την Κυριακή 8/10/16 και ώρα 12:30 στο δημοτικό γήπεδο του χωριού η ομάδα μπήκε στο  αγωνιστικό χώρο με αντίπαλο για 90 λεπτά την αξιόλογη ομάδα του ιδίου δήμου, Άγιο Νικόλαο. 
Το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα δεν έχει και μεγάλη σημασία όσο η συμμετοχή της σε αυτόν.

Τον συναντήσαμε τυχαία στα γραφεία  της  ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ όπου κατέθετε νέα δελτία ποδοσφαιριστών.  Μας είπε για το νέο ξεκίνημα, τις νέες βάσεις της ομάδας που αυτή τη φορά θα είναι γερές. Για την μαγιά παλιών και νέων ποδοσφαιριστών που με τις σωστές  οδηγίες του προπονητή της ομάδας θα έχει το σωστό αποτέλεσμα  που δεν είναι άλλο από το ευ αγωνίζεσθαι.
Ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια μέσα από την σελίδα μας, κατ αρχήν το Νέο ΔΣ του συλλόγου και περισσότερο τους αφανείς ήρωες που τρέχουν καθημερινά  να βοηθήσουν  την ομάδα . Το χωριό όπου ανταποκρίθηκε άμεσα, τον δήμαρχο Ακτίου Βόνιτσας Αποστολάκη Γεώργιο και τον δημοτικό σύμβουλο σε θέματα αθλητισμού Αποστολάκη Παντελή για την άμεση αποκατάσταση του γηπέδου εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου που ήταν ακατάλληλος για διεξαγωγή αγώνων. 
Τους χορηγούς της  ομάδας που αυτή την δύσκολη στιγμή από το υστέρημα τους βρίσκονται διπλά στον σύλλογο (όσο για αυτό θα αναφερθεί εκτενεστέρα με δελτίο τύπου)
Τέλος όλους τους ποδοσφαιριστές  της ομάδας που είναι σίγουρος ότι σε μικρό χρονικό διάστημα θα αποδείξουν ότι  πρώτα από όλα είναι  αθλητές .
Κάπως έτσι ήταν η μικρή συζήτηση με τον αιώνια πρόεδρο που ας μας  συγχωρέσει  παίρνοντας την πρωτοβουλία να την παρουσιάσουμε ως  συνέντευξη.
google page rank