Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Αιτωλοακαρνανία: Το «κίνημα» αναλαμβάνει δράση…

Σύγκληση Δημοτικής Ολομέλειας χθες το απόγευμα στο Αγρίνιο παρουσία Ελενόπουλου
Στο πλαίσιο των περιοδειών των στελεχών του «Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών» ο Υπεύθυνος Δυτικής Ελλάδας και συντονιστής του «Κινήματος» Γιώργος Ελενόπουλος, βρέθηκε χθες το απόγευμα στο Αγρίνιο και σήμερα θα είναι στη Βόνιτσα με σκοπό να αναταχθούν οι δυνάμεις του κόμματος, να ενεργοποιηθεί η κοινωνία και να αναδειχθούν τα προβλήματά της, καθώς επίσης να γίνει κατανοητό ότι δεν υπάρχει εύκολη λύση, αλλά χρειάζεται αγώνας από τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου.
«Πρέπει να οικοδομήσουμε μια παραγωγική επόμενη μέρα με ανάπτυξη και αυτό θέλει πολύ δουλειά. Οι άνθρωποι και οι αιτίες που προκάλεσαν την κατάσταση που βιώνουμε, σήμερα δεν μπορεί να αποτελέσουν λύση. 

Οι αριστεροδεξιές συμμαχίες δεν μας οδηγούν πουθενά. Ο Κώστας Καραμανλής προσέθεσε επιπλέον χρέος σε αυτό που είχαμε από την απελευθέρωση της Ελλάδας, και ο Αλέξης Τσίπρας έκανε ακριβώς το ίδιο. Συνολικά αυτοί οι δύο χρέωσαν την Ελλάδα κατά 250 δις. επιπλέον. Συνεπώς, δεν μπορούνε να μιλάνε για λύσεις. Η χώρα θέλει όραμα και συνεννόηση, έχει πρόβλημα θεσμικό και πρόβλημα Δημοκρατίας. Όλα όσα υποσχέθηκαν διαψεύστηκαν από την πραγματικότητα» επισήμανε στη «Σ» ο κ. Ελενόπουλος κατά την χθεσινοαπογευματινή σύγκληση της ολομέλειας του «Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών» στο Αγρίνιο.
Ο κ. Ελενόπουλος μετά από την επίσκεψή του στο Αγρίνιο, σήμερα θα παραστεί στη Βόνιτσα και πέραν των πολιτικών εξελίξεων που θα σχολιάσει, θα αναπτύξει τη δράση του «Κινήματος». Κατά την επίσκεψη του στο Αγρίνιο συμπλήρωσε πως «ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έβαλε στα μνημόνια την Κύπρο ή την Ισλανδία. Η διαφορά είναι πως εκεί αντιλήφθηκαν το πρόβλημα και αποφάσισαν να δουλέψουν για να το λύσουν. Αυτοί βγήκαν από την κρίση εμείς γιατί δεν μπορούμε ακόμη; Δεν εξέλιξαν το πρόβλημά τους σε μύθο, αλλά δούλεψαν. Υπάρχει διέξοδος, αλλά χρειάζεται εθνική συνεννόηση των κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων της χώρας. Πρέπει όλοι να αντιληφθούν ότι όλα αυτό που ζούμε δημιουργήθηκε από το πελατειακό κράτος κάποιον πολιτικών κυβερνήσεων. Με τον τρόπο αυτό δημιουργήθηκε η σημερινή κατάσταση. Θα συνεχίσουμε τις περιοδείες για να πούμε την αλήθεια στον κόσμο. Πρέπει να γνωρίζουν» σημείωσε μεταξύ πολλών άλλων ο κ. Ελενόπουλος.
Κων/νος Χονδρός   εφημερίδα «Συνείδηση» 
google page rank