Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

ΠΑΣ ΘΥΕΛΛΑ 2015 ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ - Πρωταθλητές 2018 της Β' ΕΠΣ Πρέβεζας - Λευκάδας

Το τελευταίο ματς για τον ΠΑΣ Θύελλα 2015 και γιορτή τίτλου με νίκη 3-1 επί του Α. Ο. Μύτικα στο γήπεδο Παλαίρου.
Οι Μοναστηρακιώτες πρωταθλητές πανηγύρισαν με το τέλος του αγώνα την άνοδό τους στην Α  ΕΠΣ Πρέβεζας - Λευκάδας.
Να τονίσουμε ότι ο ΠΑΣ Θύελλα ακόμα και με ήττα είχε πάρει το εισιτήριο για την Α ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας όπου θα αγωνίζεται για το πρωτάθλημα 2018-2019 ενώ ο Α.Ο. Μύτικας και αυτός έχει θέσει πλέον στόχο για την Α ΕΠΣ μέσα από τα μπαράζ ανόδου, με τις δυο ομάδες στον σημερινό αγώνα να παίζουν για το γόητρο αλλά ξέροντας ότι όποιο και να ήταν το αποτέλεσμα την θέση τους την είχαν κλείσει από νωρίς.
Η ανάλυση του αγώνα: 
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΠΑΣ Θύελλα μπήκε πιο δυνατά και μόλις στο 13΄είχε  ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Παληογιάννη μετά από πάσα του Χαϊδάκη αλλά με τον Α.Ο. Μύτικα να απειλεί στο 14΄με τον Ουτσκούνη αλλά με το σκορ να μένει στο 0-0. Στο 22΄οι φιλοξενούμενοι είχαν πάλι μια καλή ευκαιρία με τον Ντόμαρη αλλά με την άμυνα των γηπεδούχων να διώχνει με ασφάλεια την μπάλα από την περιοχή, ενώ το ίδιο σκηνικό έγινε και στο 23΄αυτή την φορά με τον Χαϊδάκη.

Στο 25΄ο Κουτσουλός σκόραρε για το 1-0 με ωραίο σουτ και την μπάλα να καταλήγει στην εστία του Βρυώνη. Στο 27΄και 28΄ο Μύτικας απείλησε με Ουτσκούνη και  Οικονόμου αλλά με το σκορ να παραμένει στο 1-0 μετά από επέμβαση του Καραΐσκου. Στο 44΄οι φιλοξενούμενοι απείλησαν την άμυνα των γηπεδούχων με τον Ουτσκούνη αλλά με τον Οικονόμου να κερδίζει φάουλ μέσα στην περιοχή και τον Ζιώγα να δείχνει την άσπρη βούλα υπέρ του Μύτικα όπου με εκτελεστή τον Κατωγιάννη νίκησαν τον Καραΐσκο για το 1-1, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν να πάρουν πάλι το προβάδισμα στο σκορ με τον Χαϊδάκη και τον Κουτρουλό  στα πρώτα δευτερόλεπτα του δεύτερου ημιχρόνου να απειλούν την άμυνα αλλά την χαριστική βολή έδωσε ο συνήθης ύποπτος  Βασίλης Αρίδας όπου μετά από πάσα του Χαϊδάκη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μύτικα κάνοντας το 2-1.
Στο 56΄οι φιλοξενούμενοι με σέντρα  του Ουτσκούνη και με τον Οικονόμου βρέθηκαν κοντά στο γκολ αλλά με την μπάλα να μην τους κάνει το χατίρι και με την Θύελλα να ανταποδίδει στο 57’ με τον Κουτρουλό μετά από πάσα του Μπακοχρήστου αλλά και εκεί η στρογγυλή θεά κατέληξε εκτός εστίας με το σκορ να παραμένει στο 2-1. Στο 62΄από εκτέλεση φάουλ του Βερύκιου οι φιλοξενούμενοι πάλι στο προσκήνιο να ψάχνουν την ισοφάριση με τον Μύτικα Σ. αλλά με τον Καραΐσκο να λέει όχι, ενώ στο 64΄παλι ο Καραΐσκος που είχε κατεβάσει ρολά είπε ξανά όχι σε σουτ του Βερύκιου μετά από πάσα του Τσούκη. Στο 67΄οι γηπεδούχοι βρέθηκαν στην άσπρη βούλα μετά από ανατροπή του Δριβάκου μέσα στην περιοχή και με εκτελεστή τον Παληογιάννη να κάνει το 3-1 όπου ήταν και το σκορ του αγώνα.

Μετά τον αγώνα ακολούθησε μια τρελή γιορτή από τους γηπεδούχους όπου με αυτόν τον αγώνα έκλεισαν με νίκη την αγωνιστική χρονιά 2017-2018 και ως πρωταθλητές,  παίρνοντας το εισιτήριο για την Α ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας όπου θα αγωνίζονται την νέα χρονιά.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΖΙΩΓΑΣ Α.
ΒΟΗΘΟΙ: ΣΙΣΚΑΣ Σ. – ΝΤΟΥΣΚΟΣ Σ.
ΠΑΣ ΘΥΕΛΛΑ 2015 (ΚΑΡΑΜΠΑΛΗΣ): ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ, ΠΑΤΣΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΝΤΑΛΤΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ (ΑΡΙΔΑΣ 36΄), ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ, ΔΡΙΒΑΚΟΣ, ΧΑΙΔΑΚΗΣ (ΤΣΟΥΚΑΣ 80΄), ΓΟΤΣΗΣ, ΜΠΑΚΟΧΡΗΣΤΟΣ (ΓΚΡΕΚΟΣ 70΄), ΠΑΛΗΟΓΙΑΝΝΗΣ (ΠΑΤΙΛΑΣ 78΄), ΚΟΥΤΡΟΥΛΟΣ.

Α.Ο. ΜΥΤΙΚΑΣ (ΒΕΡΜΠΗΣ): ΒΡΥΩΝΗΣ, ΜΥΤΙΚΑΣ, ΤΣΟΥΚΗΣ, ΤΑΣΟΥΛΗΣ (ΦΑΡΜΑΚΗΣ 27΄), ΚΑΤΩΓΙΑΝΝΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (ΝΤΙΤΣΟΣ 74΄), ΝΟΒΑΣ, ΟΥΤΣΚΟΥΝΗΣ, ΒΕΡΥΚΙΟΣ, ΒΕΡΜΠΗΣ, ΝΤΟΜΑΡΗΣ.







google page rank