Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Έκλεψε την Παράσταση το Γυμνάσιο Κατούνας στο 16o Μαθητικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών στο Θέρμο.


Σήμερα Κυριακή πρωί 6/5/2018 στην πλατεία του Θέρμου για μια ακόμα φορά διοργανώθηκε το μαθητικό φεστιβάλ παραδοσιακών χορών όπου έλαβε μέρος η Γ’  Γυμνασίου Κατούνας και έκλεψε την παράσταση και καταχειροκροτήθηκε ανάμεσα σε τόσα σχολεία της Αιτωλοακαρνανίας.
Την εκδήλωση διοργάνωσαν από κοινού ο Δήμος Θέρμου και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας και στην οποία  έλάβαν μέρος 13 μαθητικές χορευτικές ομάδες από σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Τυχεροί όσοι παραβρέθηκαν σήμερα  και παρακολούθησαν την εκδήλωση.
Το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ ήταν με ζωντανή με ζωντανή μουσική και τραγούδι από τις καθηγήτριες Κούκου Αλεξάνδρα, Γεωμπρέ Βασιλική και την μαθήτρια Παπαγεωργίου Κωνσταντίνα. Στα μουσικά όργανα  συνόδευαν οι μαθητές: Νίκος Κολιώνης, Σπύρος Τσοπάνας, Βασίλης Κολιώνης και Νίκος Βάτσιος.
Το Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε με την ευθύνη του κ. Ρένου Χριστοδουλίδη-Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Αιτωλοακαρνανίας και της Αντιδημάρχου Θέρμου κ. Γιάννας Καλημέρη.
Αξίζει να αναφέρουμε πως το Δήμο Ακτίου Βόνιτσας μόνο η Κατούνα εκπροσώπησε   την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση στο μαθητικό Φεστιβάλ. Υπεύθυνοι καθηγητές των μαθητών μας ήταν η Παπασπύρου Σπυριδούλα, Σημαιάκη Ευαγγελία και ο Γυμνασιάρχης κ. Αλεξανδρής.  
Οι μαθήτριές μας, χόρεψαν παραδοσιακά τραγούδια από την περιοχή των Νησιών του Αιγαίου: Κρήτη, Ικαρία και Νάξο.
Χόρεψαν οι μαθήτριες:
ΘEOΔΩPA KATΣIΓIANNH
MAΛAΔPINOY ΠOΛYBENH
ΣTOYΠA MAPIA
ΠANOY MAPIA
ΛYΣΣAPH KΩNΣTANTINA
ΛIBA KΩNΣTANTINA
AΓPAΦIΩTH MAPIANNA
MΠEPMΠEH ΔHMHTPA
ΣKYΦTOYΛH ΔEΣΠOINA
KAPAMΠOYΛH AΓΛAIA
ABPAMΠOY ΠANAΓIΩTA
MΠAPΔH EYΣTAΘIA

Συγχαρητήρια σε όλες

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ :





  
















  










































ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΤΙΒΗΣ


google page rank