Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Άγιος Παντελεήμονας: Φρικιαστικές αποκαλύψεις! Της διέλυσε το πρόσωπο με το τηλεκοντρόλ και την έπνιξε

- Σοκάρει ο θάνατος της 77χρονης στον Άγιο Παντελεήμονα από τον 80χρονο σύντροφό της - Την βρήκε νεκρή ο ίδιος της ο γιος - Ο ηλικιωμένος πάσχει από βαριάς μορφής άνοια - Ανατριχιαστικά τα ευρήματα του ιατροδικαστή
Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες του άγριου φονικού στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου 77χρονη βρέθηκε μέσα στο σπίτι της νεκρή και παραμορφωμένη από χτυπήματα με.. τηλεκοντρόλ.
Όπως όλα δείχνουν, η αποτρόπαια πράξη «ανήκει» στον 80χρονο με τον οποίο συζούσαν, και ο οποίος αφού την άφησε σε κατάσταση άθλια μετά τα χτυπήματα, της σκέπασε το πρόσωπο με ένα μαξιλάρι και την έπνιξε.
Την βρήκε νεκρή ο γιος της
Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν ο γιος της 77χρονης, με καταγωγή από την Ελληνική παροικία της Αλεξάνδρειας στην Αίγυπτο, αναζήτησε την μητέρα του στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου στην οδό Κοδριγκτώνος, όπου που διέμενε με τον 80χρονο σύντροφο της.
Όταν μπήκε, αντίκρισε την μητέρα του νεκρή μέσα στα αίματα στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού, ενώ ο ηλικιωμένος είχε εξαφανιστεί.
Δίπλα στο πτώμα της άτυχης γυναίκας βρίσκονταν σπασμένο και ματωμένο το κοντρόλ της τηλεόρασης, το οποίο χρησιμοποιήθηκε από το δράστη, προκειμένου να καταφέρει καίρια χτυπήματα στο πρόσωπο και το μέτωπο της -ανήμπορης να αντιδράσει- γυναίκας.
Βασικός ύποπτος… με τη μία
Στο σημείο έφθασαν αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι διαπίστωσαν πως το σπίτι δεν έφερε ίχνη διάρρηξης, αποκλείοντας έτσι άμεσα το κίνητρο της ληστείας.
Αναζήτησαν αμέσως το σύντροφο της 77χρονης, ο οποίος μάλιστα πάσχει από άνοια βαριάς μορφής και είχε εξαφανιστεί από το σπίτι, καθώς από την πρώτη στιγμή τον θεώρησαν ύποπτο.
Έπειτα από αναζητήσεις που πραγματοποίησαν, κατάφεραν να εντοπίσουν τον ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος επίσης κατάγεται από την ελληνική κοινότητα της Αιγύπτου, να περιφέρεται στην περιοχή έχοντας μάλιστα στα ρούχα του ίχνη από αίμα, όπως και στα χέρια του.
Αμέσως τον ακινητοποίησαν και τον μετέφεραν στα γραφεία της Ασφάλειας.
Εκεί προσπάθησαν να μιλήσουν μαζί του, προκειμένου να εξακριβωθεί, πρώτον εάν ο ίδιος έχει τελέσει το έγκλημα και βέβαια το κίνητρο της πράξης του, όσο βέβαια είναι δυνατόν να έχει κίνητρο, ένας άνθρωπος που πάσχει από βαριάς μορφής άνοια.
Παραμορφωμένο πρόσωπο
Όσον αφορά στο έγκλημα αυτό καθεαυτό, όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής Γιώργος Ντιλέρνια που πραγματοποίησε την νεκροψία στο πτώμα της 77χρονης, φέρει σοβαρά τραύματα στο μέτωπο, ενώ το πρόσωπο της είναι παραμορφωμένο από τα χτυπήματα που δέχθηκε, τόσο με το τηλεκοντρόλ που κρατούσε ο δολοφόνος, όσο και με αμβλύ και θλων όργανο που χρησιμοποιήθηκε στην συνέχεια από το δράστη.
Ο κ. Ντιλέρνια προσδιορίζει τον θάνατο ως ασφυκτικό, με απόφραξη εξωτερικών αεροφόρων οδών. Δηλαδή ο δράστης την έπνιξε με το μαξιλάρι.
Για να αποδειχτεί και με τη «βούλα» πως ο 80χρονος έχει διαπράξει τον φόνο, θα πραγματοποιηθεί εξέταση DNA στις κηλίδες αίματος που έφερε στα χέρια και τα ρούχα του, προκειμένου να ταυτοποιηθούν με το γενετικό υλικό της άτυχης γυναίκας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ
newsit
google page rank