Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Μεγάλη ανταπόκριση. Γεμίζει το γήπεδο μικρά παιδιά με την ακαδημία ποδοσφαίρου της Μεδεών Κατούνας

Ήταν η καλύτερη δραστηριότητα των τελευταίων χρόνων, η ίδρυση της ακαδημίας ποδοσφαίρου για τα παιδιά της Κατούνας και των γύρω χωριών. Οι εικόνες μιλάνε μόνες τους για την μεγάλη συμμετοχή, περίπου στους 50 μικρούς ακολουθούν την ακαδημία της Μεδεών Κατούνας. Έχουν χωριστεί σε 2 γκρουπ μέχρι στιγμής ανάλογα την ηλικία τους. 

Ο καθηγητής φυσικής αγωγής Λάμπρος Καραπιπέρης και συνεχίζει με μεγάλη χαρά το έργο του, μιας και βλέπει πως το γήπεδο γεμίζει στις προπονήσεις. 


Η Ακαδημία ποδοσφαίρου της «ΜΕΔΕΩΝ Κατούνας» είναι μια κοινή προσπάθεια μεταξύ Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας, ΑΜΣ (Αθλητικό Μορφωτικό Σύλλογο) Μεδεών Κατούνας και γονέων. Χρόνια τώρα προσπαθούσαμε προς αυτή την κατεύθυνση ωρίμασαν οι συνθήκες και το όνειρο έγινε πραγματικότητα. 
Πολλοί γονείς συνοδεύουν τα παιδιά τους στο γήπεδο και χαίρονται μαζί με αυτά, αγκάλιασαν την δημιουργία της ακαδημίας ποδοσφαίρου, όπου προσφέρει στα μικρά παιδιά αθλητική παιδεία που βασίζεται στην ευγένεια, το σεβασμό και το ευ αγωνίζεσθε
Η Ακαδημία προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να γυμνάζονται τα παιδιά και συγχρόνως μαθαίνουν τις βασικές τεχνικές και τακτικές του ποδοσφαίρου παρέχοντάς τους συγχρόνως αθλητική και κοινωνική παιδεία 
Συγχαρητήρια σε όλους









Ευάγγελος Κουτιβής 
google page rank