Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Μπήκε λουκέτο! «Η Cobalt με λύπη ανακοινώνει…»

«Λουκέτο» στην Cobalt… στον «αέρα» επιβάτες – Η πρώτη ανακοίνωση της Cobalt για την αναστολή λειτουργίας της εταιρείας – Τερματίζονται οι εργασίας από τις 23:50 της 17ης Οκτωβρίου 2018
Η πρώτη ανακοίνωση της Cobalt για την αναστολή των εργασιών της εταιρείας ήρθε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, επιβεβαιώνοντας την πρώτη πληροφορόηση ότι η αεροπορική εταιρεία καθηλώνει από τα μεσάνυχτα της 17ης προς 18η Οκτωβρίου τα αεροπλάνα της.
Την είδηση είχε επιβεβαιώσει από νωρίς στη Cyprus Times ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Μεταφορών.
«Οι επιβάτες των πτήσεων της 17ης βραδινής και 18ης Οκτωβρίου 2018, που δεν θα πραγματοποιηθούν, παρακαλούνται όπως εξασφαλίσουν οι ίδιοι εισιτήρια μονής διαδρομής σε οικονομική θέση για τον επαναπατρισμό τους και να κρατήσουν τα αποδεικτικά στοιχεία, για σκοπούς αποζημίωσής τους. Οι υπόλοιποι επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν με Cobaltair Ltd τις επόμενες (7) μέρες, θα πληροφορηθούν με νεότερες ανακοινώσεις για τον τρόπο επαναπατρισμού τους. Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για ελαχιστοποίηση της ταλαιπωρίας των επιβατών και εκφράζει τη λύπη του τόσο για την αναστολή των εργασιών της εταιρείας, όσο και για τα προβλήματα που θα προκληθούν στο επιβατικό κοινό».
Λίγο πριν τα μεσάνυχτα η ανακοίνωση
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία, λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα και στην αγγλική γλώσσα, οι εργασίες της εταιρείας τερματίζονται από τις 23 και 50 της 17ης Οκτωβρίου. Προτρέπονται οι επιβάτες να μην μεταβούν στο αεροδρόμιο Λάρνακας για αναχώρηση, αύριο 18 Οκτωβρίου. Δεν θα υπάρχει στο αεροδρόμιο προσωπικό της εταιρείας, αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Ευχαριστεί τους πελάτες της για τη στήριξη τους αυτά τα δύο χρόνια και τους προτρέπει να επικοινωνήσουν με τους ταξιδιωτικούς τους πράκτορες.
Αυτούσια η ανακοίνωση της Cobalt:
Στο μεταξύ, τα τηλέφωνα των ταξιδιωτικών πρακτόρων πήραν «φωτιά» από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση. Οι πλείστοι εξ αυτών, ζητούν όπως οι ταξιδιωτικοί πράκτορες του βρουν εναλλακτική λύση ώστε να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τα ταξίδια τους με κάποια άλλη αεροπορική εταιρεία, όπως αναφέρθηκε στη Cyprus Times από ιδιοκτήτες ταξιδιωτικών πρακτορείων.
google page rank