Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Εργοτάξιο η νέα Ξενοδοχειακή Μονάδα «paleros Beach resort» στην Πάλαιρο παραδίδεται τον Απρίλιο 2019. Ξεκίνησαν 3/12 οι αιτήσεις πρόσληψης προσωπικού 80 ατόμων (δείτε τις ειδικότητες που ζητάει )

Η ξενοδοχειακή μονάδα είναι αυτή που το 2016 ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας κατάφερε να αποτρέψει τα σχέδια ορισμένων για δημιουργία hot spot στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο και έτσι σήμερα μπορούμε να περιμένουμε πολλά θετικά για την Πάλαιρο, Πογωνιά και τον Δήμο μας γενικότερα. 
Βρίσκεται 3χλμ στον δρόμο Παλαίρου Πογωνιάς σε μια έκταση πάνω από 40 στρέμματα στην μεγαλύτερη παραλία που υπάρχει στην περιοχή και λέγεται ποταμάκι. 

Την μονάδα την έχει αγοράσει η αγγλική εταιρεία Mark warner και το Ξενοδοχείο λέγεται «paleros Beach resort»

Οι εργασίες έχουν ξεκινήσει εδώ και μήνες και τον Απρίλιο θα είναι όλα έτοιμα, ήδη άρχισαν οι κρατήσεις δωματίων από την εταιρεία. 

Το Ξενοδοχείο ανοίγει την 1η Μαΐου και η λειτουργία του θα είναι από Μάιο έως Οκτώβριο. 
Το μεγάλο ποσοστό ενοικιάσεων θα είναι από ξένους και λιγότερο από Έλληνες. 
Επισκεφθήκαμε την Ξενοχειακή μονάδα σήμερα και αυτή τη στιγμή είναι ένα εργοτάξιο. Τα πάντα έχουν ξεκινήσει από την αρχή, δωμάτια, πισίνες, γήπεδα τένις κλπ. 
Το Ξενοδοχείο «paleros Beach resort» διαθέτει 48 δωμάτια Family, 93 δίκλινα και 11 σουίτες σύνολο 152 δωμάτια. 
Οι αιτήσεις για πρόσληψη προσωπικού ξεκίνησαν χθες 3/12/2018, οι θέσεις που πρέπει να καλυφθούν είναι 80, και οι ειδικότητες: Καμαριέρες, καθαρίστριες, κηπουροί, σερβιτόροι, μάγειρες, λαντζέρηδες και εργατικό προσωπικό κ.α. 
Να λοιπόν τα θετικά μηνύματα για την ανάπτυξη της περιοχής  Παλαίρου – Πογωνιάς που την κατατάσσουν πολύ ψηλά στον τουρισμό. 
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ:








Ευάγγελος Κουτιβής
google page rank