Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Συγκέντρωση συζήτηση από Δήμο και φορείς για νέες κινητοποιήσεις για την υποβάθμιση του κέντρου Υγείας Κατούνας


Δεν ξέρουμε αν έπιασαν τόπο οι κινητοποιήσεις των συγχωριανών και συνδημοτών μας για τα προβλήματα του κέντρου Υγείας στην Κατούνα, εκείνο που ξέρουμε σίγουρα πως το πρόβλημα αναδείχθηκε σε όλη την Ελλάδα και σίγουρα έφτασε στα αυτιά των αρμοδίων.

Χθες Πέμπτη 11/03/2019 στην αίθουσα του Δημαρχείου Κατούνας έγινε συγκέντρωση συζήτηση εκπροσώπων του Δήμου μας, της Τοπικής κοινότητας και των συλλόγων και φορέων του Χωριού μας και συζητήθηκε η συνέχιση των κινητοποιήσεων. 

Μετα την απόφαση διαμαρτυρία και του Δήμου, όλοι περιμένουν τον διευθυντή της 6ης ΥΠΕ που υπάγεται το Κέντρο Υγείας κ. Κωστακιώτη όπως και του αντιπροέδρου κ. Ζαμπάρα αυτή την βδομάδα, μετά την επικοινωνία τους με το Δήμο, να δουν τι αποφάσεις έχουν στα χέρια τους και τι καλύτερο μπορεί να γίνει, αν δηλαδή τα αποτελέσματα θα είναι θετικά η αρνητικά. 
Φυσικά αν τα αποτελέσματα είναι αρνητικά οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν, αυτή είναι η απόφαση που πάρθηκε στην συγκέντρωση.
Όλοι πρέπει να έχουμε στόχο στον αγώνα που ξεκινήσαμε για το κέντρο Υγείας και φυσικά να μην γίνουμε  Μπαϊράκι  κανενός κόμματος ή κάποιου συνδυασμού των επερχόμενων εκλογών.







Ευάγγελος Κουτιβής
google page rank