Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Ενημερώνουμε τους Συγχωριανούς και Συνδημότες ενότητας Μεδεώνος από σήμερα ΜΕΧΡΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΙ ΚΛΕΙΣΤΑ το Κ.Υ. δεν άλλαξε τίποτα


Παρά τις μαζικές κινητοποιήσεις κατά το παρελθόν και την υπόσχεση αναβάθμισης από τη νέα κυβέρνηση, παραμένει ακόμη έως σήμερα η υποβάθμιση μιας μονάδας υγείας που εξυπηρετεί χιλιάδες κατοίκους της περιοχής. 
Κλειστό παραμένει τα απογεύματα και τα βράδια, αλλά και δυο ολόκληρες ημέρες το Κέντρο Υγείας Κατούνας που λειτουργεί ως Περιφερειακό Ιατρείο, με τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής να βρίσκονται στο έλεος του Θεού. 
Το πολυτιμότερο αγαθό η υγεία, δικαίωμα των πολιτών και υποχρέωση του κράτους.. 
Οι ενέργειες που έγιναν τελευταία: 
Μετά τις δημοσιεύσεις μας ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας Νώντας Μωραΐτης έφερε στο δημοτικό Συμβούλιο ψήφισμα. Επίσης ο Βουλευτής Κώστας Καραγκούνης συναντήθηκε γι’ αυτό το θέμα με τον Διοικητή της 6 ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη ο οποίος δεσμεύτηκε για την άμεση προκήρυξη 2 θέσεων επικουρικών γιατρών γενικής ιατρικής ώστε να μπορέσει επιτέλους να λειτουργήσει απρόσκοπτα το Κέντρο Υγείας. 

Ο χρόνος κυλάει τα προβλήματα αυξάνονται καθημερινά συνδημότες μας τρέχουν τα βράδια στο Κ.Υ. Αμφιλοχίας και στο Αγρίνιο. 

 ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΤΙΒΗΣ 

google page rank