Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

Αγρίνιο: δεκάδες κρούσματα στην τοπική αστυνομία


Μεγάλη ανησυχία προκαλούν οι πληροφορίες για δεκάδες νέα κρούσματα στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας που εδρεύει στο Αγρίνιο.
Γίνεται λόγος για 33 νέα θετικά με βάση τα αποτελέσματα του προληπτικού ελέγχου για τον covid19 που διενεργήθηκε στην έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης το περασμένο Σάββατο.
Τα τεστ σε 154 άτομα του προσωπικού έγιναν από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αγρινίου και τα αποτελέσματα έγιναν γνωστά τις απογευματινές ώρες σήμερα. ‘Ολα τα άτομα που φέρονται να νοσούν ωστόσο είναι ασυμπτωματικά γεγονός που προκαλεί εντύπωση.
Η σοβαρή αυτή εξέλιξη προκαλεί μεγάλη και εύλογη αναστάτωση στις αστυνομικές αρχές της πόλης που είναι σε επαφές με την Διεύθυνση στην Πάτρα για τη διαχείριση της κρίσιμης κατάστασης. Συνεχείς είναι οι συσκέψεις εξάλλου στο αστυνομικό μέγαρο καθώς αφενός πρέπει να ενεργοποιηθούν εκ νέου τα υγειονομικά πρωτόκολλα αφετέρου να γίνει διαχείριση του έμψυχου δυναμικού ώστε να λειτουργήσουν απρόσκοπτα οι υπηρεσίες.
Προκαλεί εξάλλου μεγάλη ανησυχία στην τοπική κοινωνία καθώς επιβεβαιώνονται οι εκτιμήσεις για μεγάλη διασπορά και πολλές εστίες του κορωνοϊού στο Αγρίνιο παρά το γεγονός πως διανύουμε την τρίτη εβδομάδα του lockdown.
Η κατάσταση που διαμορφώνεται μάλιστα φέρεται να προκαλεί μεγάλο προβληματισμό στο Υπουργείο Υγείας καθώς η διασπορά αφορά τομείς με άμεση και μεγάλη επαφή με την κοινωνία (νοσοκομείο, αστυνομία κ.α.).
https://www.agrinionews.gr/

 

google page rank