Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Ποινική δίωξη στον Νότη Σφακιανάκη – Για παράνομη οπλοκατοχή και ναρκωτικά


Ποινική δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ίδια χρήση άσκησε ο εισαγγελέας στον Νότη Σφακιανάκη. Ο γνωστός τραγουδιστής μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης οδηγήθηκε στο αυτόφωρο πλημμελειοδικείο προκειμένου να δικαστεί. Καθώς ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας βρίσκεται εκτός Αθηνών προκειμένου να παραστεί σε άλλο δικαστήριο ο κατηγορούμενος αναμένεται να ζητήσει προθεσμία.
Ελεύθερος ο Νότης Σφακιανάκης: «Θέλω να σας πω κάτι: ότι δεν θέλω να σας πω κάτι»
Στις 2 Δεκεμβρίου θα γίνει η δίκη του Νότη Σφακιανάκη ο οποίος συνελήφθη χθες (29.11.2020) σε έλεγχο των αστυνομικών αρχών έχοντας στη κατοχή του ένα πιστόλι, ένα τέιζερ και μικροποσότητα κοκαΐνης.
«Θέλω να σας πω κάτι οτι δε θέλω να σας πω κάτι γιατί θα σας πω άσχημα» είπε ο τραγουδιστής φεύγοντας από τα δικαστήρια στους δημοσιογράφους.
Στον Νότη Σφακιανάκη, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος. Ο εισαγγελέας απήγγειλε στον Νότη Σφακιανάκη τις κατηγορίες της παράνομης οπλοκατοχής και της κατοχής ναρκωτικών για προσωπική χρήση.
Νότης Σφακιανάκης: Ιδού ο εγκληματίας
Ο Νότης Σφακιανάκης έφτασε στα δικαστήρια της Ευελπίδων λίγο πριν από τις 11:00 το πρωί της Δευτέρας (30.11.2020). Είχε στα χέρια του χειροπέδες και μάλιστα φτάνοντας στα δικαστήρια, με εμφανή τη διάθεση ειρωνείας, σήκωσε τα χέρια του και είπε “ιδού ο εγκληματίας”.
https://e-maistros.gr/


google page rank