Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ: Ευτυχώς δεν είμαστε όλοι ίδιοι.


Ευτυχώς δεν είμαστε όλοι ίδιοι. 

Ευτυχώς δεν αντιδρούμε (με αδιαφορία) όλοι με τον ίδιο τρόπο σε μια δεδομένη κατάσταση. 
Δεν βιώνουμε τα ίδια συναισθήματα. 
Δεν βλέπουμε την ζωή από την ίδια οπτική γωνιά. 
Δεν έχουμε τους ίδιους στόχους και τα ίδια πιστεύω. 
Η αδιαφορία, η ανευθυνότητα, η ανεπάρκεια, η απάθεια, η αναισθησία σε όλο της το μεγαλείο. Η χώρα μας βιώνει την μεγαλύτερη υγειονομική κρίση της σύγχρονης εποχής. Έκτακτες καταστάσεις, συνθήκες πολέμου, καθημερινές απώλειες ζωών, οικονομικό κραχ συνθέτουν το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί. Και μετά λύπης μας (ο πιο επιεικής χαρακτηρισμός) παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα τόσο τον Δήμαρχο του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας κ. Αποστολάκη, όσο και τον αρχηγό της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Κασόλα να επιδίδονται σε «πόλεμο» δηλώσεων και ανακοινώσεων, άκουσον άκουσον για τα πεζοδρόμια και για άλλα θέματα, ανάλογης σημασίας. 
Κύριοι σταματήστε γρήγορα το μόνο που ξέρετε να κάνετε καλά (να λέτε ψέματα). Είναι δύσκολο το γνωρίζουμε όλοι μας, αλλά κάντε μια μεγάλη προσπάθεια να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Πρέπει να υπερβείτε τον εαυτό σας, το γνωρίζουμε. Όμως είναι επιτακτική ανάγκη να γίνει. 

ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΤΕ!!! 

Τεράστιο το ενδιαφέρον σας για τα πεζοδρόμια, αλλά όχι για τους συμπολίτες σας. Διασχίζετε τα ημιτελή, ατελή, κακοσχεδιασμένα, μη λειτουργικά πεζοδρόμια και αδιαφορείτε μπρος σε ένα κατάστημα ενός συμπολίτη σας. Για να διαπιστώσετε τι βιώνουν από την κρίση της πανδημίας. Για να διαπιστώσετε πόσοι από αυτούς είναι στο χείλος της οικονομικής καταστροφής, πόσοι είναι κοντά στο κλείσιμο των επιχειρήσεων τους. 

Όσον αφορά ειδικότερα τη δημοτική Αρχή, ενώ βλέπουμε συχνά (Διαύγεια) δείγματα της οικονομικής ευρωστίας του Δήμου μας, που εξαντλείται σε χαλίκια και χώματα, παρ’ όλα αυτά δεν έχει αποδείξει τη βούλησή της να ενισχύσει οικονομικά τις δομές υγείας μας και τα σχολεία μας, ειδικά ενόψει των αναγκών της πανδημίας. 

ΥΨΩΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ! 

Την Τετάρτη 18/11 ξεκινά σε όλα τα δημοτικά η τηλεκπαίδευση. Ενημερωθείτε ποια νοικοκυριά αδυνατούν να προμηθευτούν ηλεκτρονικούς υπολογιστές, προκειμένου να μπορούν όλα τα παιδιά να συμμετέχουν και προμηθευτείτε τους χθες! Όπως έπραξαν και άλλοι δήμοι στην περιοχής μας. Πρόκειται για αίτημα που εκφράσαμε από την προηγούμενη περίοδο αναστολής των μαθημάτων και για το οποίο αδιαφορήσατε. Αφήστε τα πεζοδρόμια και τα κακώς κείμενα που λαμβάνουν χώρα στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας από τα δήθεν έργα σας και προμηθευτείτε τεστ για τον covid-19. Είμαστε από τους λίγους δήμους της χώρας που δεν προμηθευτήκαμε ειδικά τεστ ώστε να δοθούν στις δομές υγείας για να εξεταστούν οι συμπολίτες μας (όπου υπάρχει ανάγκη). 

ΌΣΟ ΚΙ ΑΝ Η ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΡΕΤΕ ΕΚΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!!
google page rank