Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ: ΑΟ ΠΑΛΑΙΡΟΥ-ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ 0-2 ΣΕ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΡΟΥ


Κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες η Μεδεών κατάφερε να αποδράσει με το διπλό από το γήπεδο του Μοναστηρακίου καθώς επικράτησε με 2-0 της τυπικά γηπεδούχο,ομάδα της Παλαίρου. Κυρίαρχο γεγονός ήταν οι κακές καιρικές συνθήκες που συνάντησαν οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων,όπου αυτό τους εμπόδισε να αποδώσουν τα μέγιστα και να προσπαθήσουν να κάνουν το παιχνίδι τους.
Στον αγώνα, η Μεδεών ήταν αυτή που προσπάθησε να επιβάλλει τον ρυθμό της, όσο εφικτό και αν ήταν. Δημιούργησε και έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες,με πιο σημαντικές αυτές των Ζωγάκη και Μαυρομμάτη Κ. στο 25' και 30' αντίστοιχα. Στο 35' όμως οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν με πλασέ του Ζωγάκη ύστερα από κάθετη πάσα του Μαυρομμάτη Κ. Αμέσως μετά την επίτευξη του τέρματος ο σκόρερ αντικαταστάθηκε από τον Γουρούνα , καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δικέφαλο του ποδιού του.Το ημίχρονο έκλεισε χωρίς να σημειωθεί κάτι αξίολογο.
Στην επανάληψη το σκηνικό έδειξε να αλλάζει κατά κάποιο τρόπο με τους τυπικά γηπεδούχους να απειλούν στο 60' με σουτ του νεοεισελθέντα Κολοβού. Πέντε λεπτά αργότερα ο Α.Ο Παλαίρου απείλησε ξανά αυτή την φορά με τον Τσέλλιο ο οποίος δεν μπόρεσε από μακρινή απόσταση να νικήσει τον τερματοφύλακα Μπουμπούλη Δ. καθώς το σουτ που επιχείρησε έφυγε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 70' η Μεδεών έχασε την ευκαιρία να κλειδώσει το ματς,όταν ο Μαυρομμάτης Κ. έπιασε την κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Σεραφή, ωστόσο η μπάλα έφυγε ξυστά από το δοκάρι του Κουνάβη. Ότι δεν κατάφερε να πετύχει ο Μαυρομμάτης, το πέτυχε ο Γουρούνας στο 78', όταν έφυγε από οριακή θέση και με ωραίο πλασέ να νικά τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και να γράφει το τελικό 2-0. 
ΠΑΛΑΙΡΟΣ : 1. ΚΟΥΝΑΒΗΣ 2.ΚΟΛΟΒΟΣ 3.ΤΣΕΛΙΟΣ Δ.(ΚΟΛΟΒΟΣ Δ.) 4.ΤΣΑΚΑΛΗΣ Σ 5.MECOLI 6.ΤΣΕΛΙΟΣ Γ. 7.ΛΙΤΟΣ 8.ΤΣΑΚΑΛΗΣ Γ 9.KALEMI 10. ΖΕΛΟΣ 11.ΚΑΤΣΙΛΙΑΝΟΣ 
ΜΕΔΕΩN : 1.ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗΣ 2.ΜΟΥΧΑΣ 3.ΜΠΑΚΑΔΗΜΑΣ 4.ΖΩΓΑΚΗΣ(ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ) 5. ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ Δ. 6.ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ 7.ΜΠΡΑΚΑΗ 8.ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ 9.ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ Κ. 10. ΤΖΑΒΙΔΗΣ(ΜΠΕΡΙΚΟΣ) 11.ΣΕΡΑΦΗΣ Λ.
ΓΡΑΦΕΙ: Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΕΡΑΦΗΣ 
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ 















google page rank