Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

3-1 Η ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΤΟΝ ΙΔΟΜΕΝΕΑ ΕΜΠΕΣΟΥ


Την τρίτη νίκη στην έδρα της και συνολικά τέταρτη στο Πρωτάθλημα, πέτυχε τη Κυριακή η Μεδεών Κατούνας καθώς επιβλήθηκε με 3-1 σκορ του ιδιαίτερα μαχητικού Ιδομενέα Εμπεσσού. 
Μ'αυτή της την νίκη η Μεδεών έφτασε τους 13 συνολικά βαθμούς στο Πρωτάθλημα και βρίσκεται στην πέμπτη θέση της κατάταξης.
Στο παιχνίδι τώρα,οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 10' με τον Μαυρομμάτη Κωνσταντίνο να πλασάρει ιδανικά από θέση τετ α τετ τον τερματοφύλακα του Ιδομενέα , Οικονόμου. Πριν καλά, καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί έγινε και το 2-0, όταν ο Τζαβίδης ξέφυγε από τους αντίπαλους αμυντικούς και με ωραίο πλασέ έβαλε με δύο γκολ μπροστά την ομάδα του (12'). 
Δέκα λεπτά αργότερα λίγο έλειψε να γίνει και το 3-0 αλλά ο Μαυρομμάτης Κ. σπατάλησε την ευκαιρία που του δόθηκε καθώς αστόχησε από πολύ κοντά. Η τελευταία ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου άνηκε ξανά στους γηπεδούχους όταν και πάλι ο Μαυρομμάτης Κ. γύρισε ωραία την μπάλα από δεξιά στον Ζωγάκη ωστόσο αυτός με προβολή δεν κατάφερε να την βρει και να την στείλει στα δίχτυα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εμπεσσός ανέβασε την απόδοση του χωρίς ωστόσο να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του τερματοφύλακα Μπουμπούλη Δ. εκτός από μια στιγμή όπου ο Μπακαδήμας της Μεδεών πρόλαβε με ωραίο τάκλιν τον Τσουαντάρη πριν αυτός σουτάρει και γίνει επικίνδυνος. Στο 64' η Μεδεών έκανε το 3-0 και συνάμα κλείδωσε το παιχνίδι με δράστη ξανά τον Μαυρομμάτη Κ. ο οποίος εκμεταλλεύτηκε με τον ιδανικότερο τρόπο την σέντρα του Σαμαντά Ν. και με ωραία κεφαλιά νίκησε τον Οικονόμου.
Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν το σκορ στο 80' με ωραίο διαγώνιο σουτ του Τσουαντάρη. Στη συνέχεια ο Εμπεσσός πίεσε τους γηπεδούχους χωρίς ωστόσο να πετύχουν κάτι ουσιαστικό.

ΜΕΔΕΩΝ: 1.ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗΣ Δ. 2. ΜΟΥΧΑΣ 3.ΜΠΑΚΑΔΗΜΑΣ 4.ΖΩΓΑΚΗΣ 5.ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ Δ. 6.ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ Ε. 7. ΜΠΡΑΚΑΗ 8. ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ Σ. 9.ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ Κ. (ΜΠΕΡΙΚΟΣ) 10.ΤΖΑΒΙΔΗΣ 11.ΣΑΜΑΝΤΑΣ ΝΙΚ.(ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ) 

ΕΜΠΕΣΣΟΣ : 1.OIKONOMOY 2.ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ 3.ΤΡΙΦΕΡΗΣ (ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ) 4.ΠΑΠΠΑΣ 5.ΡΕΓΓΟΥΤΑΣ 6.ΜΑΝΩΛΗΣ (ΜΑΝΙΦΑΒΑΣ Ε-Η) 7.ΚΟΥΡΕΤΣΗΣ 8.ΤΣΟΥΑΝΤΑΡΗΣ 9.ΛΑΓΟΠΑΤΗΣ 10.ΜΑΝΙΦΑΒΑΣ Σ. 11.ΚΟΤΣΩΔΗΣ (ΜΑΚΡΥΝΙΚΑΣ).

ΓΡΑΦΟΥΝ :Σεραφής Λεωνίδας,Κούπλας Επαμεινώνδας.

google page rank