Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Επιστολή αγανάκτησης από τη Βόνιτσα: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΚΟΥΒΟΝΙΤΣΑ «ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ...ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ..»


Επιστολή διαμαρτυρίας λάβαμε από τον Μιλτιάδη Πάτση κάτοικο Βόνιτσας για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους της Βόνιτσας εδώ και τρία χρόνια περίπου χωρίς κανένα ενδιαφέρον εκ των αρμοδίων. 
Χαρακτηριστικά μας είπε έχουμε τσακίσει τα αυτοκίνητα μας και όχι μόνο αυτό, αλλά, έχουμε και τραυματισμούς ανθρώπων που πέφτουν σε λακκούβες παγίδες. 
Μετά από τα έργα ύδρευσης και αποχέτευσης που δεν έχουν τελειωμό αφού ξεκίνησαν από την προηγούμενη Δημοτική αρχή, η πόλη μας συνεχίζει να είναι σε κατάσταση πολιορκίας. Παραλία, φανάρια, σκουπίδια, κυκλοφοριακό, κανένα ενδιαφέρον. "Δεν πάει άλλο με αυτούς".
Στην ερώτηση μας μα έχετε 3 αντιδημάρχους από Βόνιτσα τον κ. Φερεντίνο, τον κ. Γούδα και κ. Κομποτιάτη αλλά και την κα. Βασιλάκου πρόεδρο στο κέντρο μέριμνας και τόσους Δημοτικούς συμβούλους Βονιτσάνους και δεν κάνουν τίποτα; 
Μας απάντησε επί λέξη: 
Είναι πολύ...λίγοι...δεν κάνουν....για αυτό που τους αναθέσαμε είναι...παιδάκια απλά... θέλουν να κάνουν προεκλογικό αγώνα  πάνω στα σκουπίδια, αλλά θα βρεθούν στο πουθενά...
Κάτοικος Βόνιτσας
Μιλτιαδης Πάτσης 



ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΠΑΤΣΗ 















ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΤΣΗΣ 
google page rank