Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

“Βάπτισαν” την Καλαμάτα παραμεθόριο για τους ψηφοφόρους του Σαμαρά


Έχεις καταγωγή από τις επαρχίες Καλαμάτας και Μεσσήνης του νομού Μεσσηνίας; Δικαιούσαι επιδότηση για επιχείρηση ως παραμεθόριο περιοχή. Δεν πρόκειται για κάποιο αστείο αλλά για όσα αναφέρονται στην επίσημη σελίδα του ΟΑΕΔ.
Συγκεκριμένα εάν ανατρέξει κανείς στην ερώτηση “Σε ποιους νομούς της παραμεθορίου μπορώ να εγκαταστήσουν την επιχείρησή μου και να ωφεληθώ από το νόμο”, θα διαπιστώσει ότι μεταξύ κάποιων περιοχών που όντας θεωρούνται παραμεθόριος όπως για παράδειγμα ο Έβρος, η Ροδόπη, η Χίος Λέσβος κτλ, βρίσκει και τις επαρχίες Καλαμάτας και Μεσσήνης του νομού Μεσσηνίας.
Το ερώτημα βέβαια που τίθεται είναι από πότε η σχετική νομοθεσία ορίζει ότι η Μεσσηνία θεωρείται παραμεθόριος περιοχή. Υπάρχει κάποια σχετική πολιτική απόφαση που πλέον θεωρεί και την Καλαμάτα ως παραμεθόριο περιοχή;
Προφανώς, είναι ένα ακόμη ρουσφέτι του κ. Σαμαρά προς τους συμπολίτες του μόνο και μόνο για να καταφέρει να εξασφαλίσει ψήφους. Άλλωστε η Καλαμάτα είναι η ιδιαίτερη πατρίδα του κ. Σαμαρά όπου και εκλέχθηκε για πρώτη φορά το 1977.
Η απόφαση αυτή ξεσηκώνει το λαϊκό αίσθημα. Την ώρα που κάτοικοι σε ακριτικές περιοχές στερούνται τα βασικά σε ότι αφορά παιδεία και την υγεία εξαιτίας των περικοπών του μνημονίου, ο κ. Σαμαράς φρόντισε να εξυπηρετήσει τους ψηφοφόρους του.

Διαβάστε σχετικά


ΠΗΓΗ: koutipandoras
google page rank