Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Ένα κακόγουστο ψέμα και μια συκοφαντία για το χωριό μας


Με αφορμή πληροφορίες που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας σχετικά με την ύπαρξη «ύποπτων» bar στα χωριά της Αιτ/νίας, με ιδιαίτερη μάλιστα αναφορά στην Κατούνα, έχουμε να παρατηρήσουμε ότι: 
Ουδεν ψευδέστερον τούτου. 
Στο χωριό μας σαφώς και λειτουργούν καφέ και νυχτερινά club, όχι όμως με την μορφή που περιγράφησαν, προσβάλλοντας τους κατοίκους και την περιοχή μας. Θα ήταν καλό μερικοί δημοσιογράφοι του Αγρινίου και εν προκειμένου σε ένα από τα site, πριν προχωρήσουν στη δημοσίευση του ρεπορτάζ να διασταυρώνουν τις όποιες πληροφορίες μπορεί να έχουν.
Τέτοια μπαρ μπορεί να λειτουργούν σε όλη την ελληνική περιφέρεια, όχι όμως στην Κατούνα! Και από την στιγμή που όλο το ύφος του συγκεκριμένου δημοσιεύματος άφηνε υπονοούμενα για καταστάσεις που επ’ ουδενί δεν υπάρχουν στο δικό μας χωριό, οφείλουμε να κάνουμε αυτές τις επισημάνσεις. 
Καλούμε δε τους συγκεκριμένους δημοσιογράφους του site και όσων αναπαρήγαγαν την «Είδηση», να επισκεφτούν το χωριό μας, να τους φιλοξενήσουμε και να τους ξεναγήσουμε στα «περίεργα» bar με τις γυναίκες, για να διαπιστώσουν ότι τίποτε απ’ αυτά που γράφουν δεν ισχύουν.
Λυπούμαστε ειλικρινά για το ατυχές δημοσίευμα.
google page rank