Ετικέτες

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016

Aκόμη ένα μετάλλιο ο Τίτορμος για το Αγρίνιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ

 Τον μοναδικό Αγρινιώτη έφηβο αθλητή στο ΤάεΚβοΝτο , κατάφερε ο Τίτορμος με τον Δάσκαλο Γιαννιώτη Χρήστο, να ανεβάσει στο βάθρο των Πρωταθλητών Ελλάδος, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων, που διεξήχθη στην Καρδίτσα, στις 30/9 – 2/10/2016.
Η επιτυχία οφείλεται σε μια συλλογική προσπάθεια που ξεκίνησε με την προετοιμασία της ομάδας στις 16 Αυγούστου, συνεχίστηκε με την συμμετοχή των αθλητών στο καλύτερο Αγωνιστικό Camp της Ελλάδος, στο Καρπενήσι στις 21-26 Αυγούστου και ολοκληρώθηκε για τους τέσσερις έφηβους του Τίτορμου με καθημερινές προπονήσεις υπό την καθοδήγηση του δασκάλου τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κουτσοσπύρος Δημοσθένης κατάφερε σε μια κατηγορία 42 αθλητών, με 3 νικηφόρους αγώνες να κατακτήσει το Χάλκινο Μετάλλιο, αφού ένας τραυματισμός δεν τον άφησε να συνεχίσει για τον τελικό.
Με την επιτυχία του αυτή, κατοχυρώνει και τα Μόρια για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις, αφού η κατηγορία του είχε πάνω από 8 αθλητές (απαραίτητος αριθμός- προϋπόθεση για την κατοχύρωση των μορίων) !
Ο Παπαχρήστος Σωτήρης κατέκτησε την 4η θέση, χάνοντας το μετάλλιο 12 δευτερόλεπτα πριν την λήξη του αγώνα από αμφίβολο, κατά γενική ομολογία, πόντο του αντιπάλου.
Ο Φαρμάκης Βασίλης προηγούνταν από την αρχή του αγώνα του3-0, δέχτηκε αντικανονικό χτύπημα (γροθιά) στο πρόσωπο από τον αντίπαλο και ο γιατρός του απαγόρευσε να συνεχίσει.
Τέλος, ο Πετσινός Γιώργος με όμορφες τεχνικές και μαχητικότητα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο δεν κατάφερε να προχωρήσει στους προκριματικούς.
Ο Χάλκινος Πρωταθλητής Κουτσοσπύρος Δημοσθένης δήλωσε : « Είναι μεγάλη τιμή και εμπειρία για μένα να αγωνιστώ και να κερδίσω ένα μετάλλιο στην κορυφαία διοργάνωση της κατηγορίας μου, πράγμα το οποίο με κάνει πολύ χαρούμενο. Το μετάλλιο αυτό είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας και σκληρής προετοιμασίας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον Δάσκαλο μου που πίστεψε σε μένα και στους γονείς μου για την συνεχόμενη στήριξη τους και να πω ένα μπράβο στους συναθλητές μου για την απόδοση που είχαν ανεξαρτήτως αποτελέσματος».

agrinionews