Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Ένας μη ΣΥΡΙΖΑίος ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ

Μερικοί λένε ότι η απελπισία οδηγεί τον κόσμο να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ για να τελειώνει το μαρτύριο. Άλλοι λένε ότι ο κόσμος αυτά θέλει: υποσχέσεις για καλύτερη ζωή χωρίς προσπάθεια και με λεφτά που δεν τα βγάζει ο ίδιος.
Η εξήγηση, όμως, μπορεί να είναι πιο απλή στο γιατί όλοι είναι βέβαιοι ότι θα κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκλογές.
Μετά από ένα θέμα σαν τον ΕΝΦΙΑ πρέπει να βγάλεις μπροστά τα καλύτερα στελέχη σου. Ειδικά όταν ο απέναντι φαίνεται να παίζει το χαρτί “να γυρίσουμε εκεί που ήμασταν καλά”.
Φίλος λοιπόν χτες, ψηφοφόρος ΔΗΜ.ΑΡ και κατόπιν “Ποταμιού”, εξηγούσε γιατί θα ψηφίσει κι αυτός ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές.

“Πρώτος λόγος: δεν μπορώ να βλέπω άλλο να τσακώνεται ο Άδωνις με τον Ντινόπουλο. Θέλω να φύγουν από την τηλεόραση πιο πολύ ο δεύτερος γιατί είναι πιο λαϊκιστής από τον Άδωνι!  Ειδικά όταν αναφέρουν και τη Δούρου και βάζουν και το δικό της βίντεο να πουλάει ύφος και μαγκιά τους θεωρώ υπεύθυνους που υπάρχει αυτή η πασιονάρια. Στα καπάκια παίζει κι ένα θέμα με Γιακουμάτο να λέει να μην κοιτάμε τα πολύ ακριβά προϊόντα αλλά τα πολύ φτηνά(;) κι όσο δυνατός και να είσαι λυγίζεις”.
Ο δεύτερος λόγος είναι, δυστυχώς, στα όρια της δικαίωσης της ρήσης Γεωργιάδη για το τι πρέπει να κάνουμε τα λεφτά μας ενόψει ΣΥΡΙΖΑ. “Η υπουργάρα έπρεπε να πάει στον εισαγγελέα γι’ αυτό που είπε, ακριβώς επειδή είναι πολιτικός, αλλά εγώ κάθομαι και το σκέφτομαι. Να μην πληρώσω τον ΕΝΦΙΑ- γιατί δεν έχω- και να περιμένω τον ΣΥΡΙΖΑ να βγει. Αν θα κάνει σεισάχθεια όπως λέει δεν θα τον πληρώσω καθόλου κι αυτά που θα έδινα θα τα κρατήσω μήπως γίνει καμιά “στραβή”. Αν δεν κάνει σεισάχθεια, άμα τα δει κι αυτός ας μου γράψει! Το πολύ να επανέλθει το θέμα της εξόδου από το ευρώ αλλά με περηφάνια! Οπότε πάλι κερδίζω γιατί θα έχω ευρώ στα χέρια μου! Πεντακόσια; Εξακόσια; Ευρώ όμως όταν θα τυπώνουν δραχμές! ΣΥΡΙΖΑ κάργα το λοιπόν!”.
Αυτά από έναν ψηφοφόρο που θα πάει αναγκαστικά στον ΣΥΡΙΖΑ. Τυχερός όποιος τα έχει τόσο ξεκαθαρισμένα μέσα του…
Γ.Σ.
agrinionews
google page rank