Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΣΟΛΑΣ ΚΥΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ 9-11-20


ΧΥΤΑ Παλαίρου 
Θα έπρεπε κ. Αποστολάκη πριν βγάλετε οποιαδήποτε ανακοίνωση να την διαβάζετε πρώτα, αλλά δια μέσου της σύγχυσης και του πανικού σας επιβεβαιωνετε την αλήθεια των όσων λέμε .
Ξεχνάει ο κ. Αποστολάκης ότι πριν ένα μήνα ψήφισε την αποδοχή 4500 τόνων απορριμμάτων του Αιγίου στο ΧΥΤΑ Παλαίρου, σύμφωνα με την 25/2020 απόφαση του ΔΣ του ΦΟΔΣΑ που είναι αναρτημένη στη διαύγεια. Αλήθεια τι άλλαξε και μέσα σε ένα μήνα αλλάξατε την στάση σας απέναντι στο δήμο Αιγιαλείας? Μάλλον επειδή είναι πιο λίγα τα χρήματα με τα οποία υποχρεώθηκε ο ΦΟΔΣΑ να αποδεχθεί τα ΑΣΑ του Αιγίου…και εσείς ζητούσατε πιο πολλα 68€/τν σε αντίθεση με τα 41€/τν που ήταν η απόφαση..
Με πιο πολλά τα θέλατε δηλαδή.. 
Ή μήπως τσακωθήκατε με κάποιον?
 Όπως λέτε και στην ανακοίνωση που εκδώσατε, είναι Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Κων/νου Χατζηδάκη που μας επιβάλλει την αποδοχή της ποσότητας απορριμμάτων από τον Δήμο Αιγιαλείας. Θέλετε το ΔΣ να παρανομήσει και να μη εφαρμόσει τον νομο και είστε εκλεγόμενος δήμαρχος ? 
 Σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις το 2017 και 2018 , ενώ αρχικά είχατε πει όχι, κάνατε την συνηθισμένη σας κωλοτούμπα και είπατε ναι. Ο σημερινός ΦΟΔΣΑ διοικείται με υπευθυνότητα και νομιμότητα, πράγματα άσχετα με εσάς.
Οσον αφορά για την Κέρκυρα ξέρετε κατι κ Αποστολακη?
Μας έχετε κανονίσει να πάρουμε και από Κέρκυρα? 
Τι ακριβώς να περιμένουμε?
Πως αναφέρεστε στη συγκεκριμένη πόλη και όχι αλλού .
Οψόμεθα…

Έργο Οχθίων
Επί δημαρχίας σας έκλεισε ο δρόμος των Οχθίων στην Παλαιρο, με απόφαση της αστυνομίας. Το ποιος είναι λαϊκιστής δημοσιογράφος φαίνεται στην παρακάτω εικόνα. Ενώ έχετε υπογράψει σύμβαση από 28-2-19, προεκλογικού χαρακτήρα για να ξεγελάσετε τους δημότες, δυο χρόνια μετά το έργο είναι σταματημένο και σας έκλεισε το δρόμο η αστυνομία και παρά τις υπερφιλοτιμες προσπάθειες του τότε αντιδημάρχου κ. ΦΡΑΔΕΛΟΥ ΚΩΣΤΑ. 
Ανικανότητα, προχειρότητα σε όλα, για τις εκλογές και το θεαθήναι … .
Όπως λέει και το δελτίο τύπου σας εκείνης της εποχής, αυτό είναι η απαρχή των έργων του δημάρχου κ Αποστολάκη…. 
Ευχαριστούμε πολύ, τέτοια έργα δεν θα παρουμε..

IMG_6836 Συμβαση οχθια.png

Όσον άφορα την κριτική που κάνατε στην νυν αντιπολίτευση της περιφερειακής αρχης Δυτ Ελλαδος εσείς ευχόσασταν καλή επιτυχία και πρωτοστατούσατε σε εκδηλώσεις στελεχών της ,αν είναι κοντή η μνήμη σας ευχαρίστως να την φρεσκάρω με ντοκουμέντα ,εύλογο ερώτημα των δημοτών είναι τι άλλαξε και αλλάξατε την στάση σας ?
ΥΓ1:Με τόσα ανοίγματα(περιφερειακή αρχή, περιφερειακός σύμβουλος πρώην βουλευτής, αντιπολίτευση περιφερειακής αρχης ) που κάνατε στην ανακοίνωση σας αποφασίστε τελικά με ποιον είστε….και παπατζήδες με κάποιον είναι.
ΥΓ2:Οσον αφορά για δημοκρατικές ευαισθησίες είναι λυπηρό τουλάχιστον που απαξιώνεται τους δυο αλλους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων για την κριτική που σας κάνουν.
ΥΓ3: Για την τράπεζα Πειραιώς ξεχάσατε …..να μας ενημερώστε τι ενέργειες κάνατε.
Αλλα μάλλον δεν ασχολείστε ούτε με το οριστικο κλείσιμο της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, αν έχετε υπόψιν σας και αυτό και δεν πείτε παλι ότι με ενημερώσατε.
ΤΟ επόμενο βήμα είναι να σας κλείσουν το δήμο και εσείς ακόμα να το πάρετε χαμπάρι…


Για το ΚΥΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ
Ο επικεφαλής 
ΚΑΣΟΛΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ 
google page rank