Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

Το μήνυμα του δημάρχου Αμφιλοχίας Γ. Κατσούλα για το lockdown – “Θα τα καταφέρουμε”


Ο δήμαρχος Αμφιλοχίας Γιώργος Κατσούλας με ανάρτησή του στο facebook “έστειλε” το δικό του μήνυμα για το lockdown. Συγκεκριμένα η ανάρτησή του έχει ως εξής: 
“Είτε το αποκαλέσουμε «lockdown» είτε «απαγορευτικό», η διαδικασία μας είναι γνωστή: προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους ανθρώπους γύρω μας, μένουμε στο σπίτι, αποφεύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις. Ακούμε τις συμβουλές των ειδικών για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και ανώδυνα την πανδημία που έχει χτυπήσει ολόκληρη την υφήλιο.
Όπως και την προηγούμενη φορά, έτσι και τώρα ο Δήμος Αμφιλοχίας είναι έτοιμος ν’ ανταποκριθεί στα δεδομένα που επιβάλει η καραντίνα.
Μέσα από την ιστοσελίδα μας www.dimosamfilochias.gr, οι δημότες έχουν πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες (στο μενού e-Υπηρεσίες) και μπορούν να πραγματοποιήσουν πολλές συναλλαγές χωρίς να χρειαστεί να μεταβούν αυτοπροσώπως στο Δήμο. Επιπλέον, για περισσότερες πληροφορίες ή οδηγίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στον τηλεφωνικό αριθμό 26423-60413.
Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι αυτό που βιώνουμε είναι εύκολο ούτε μπορεί να παραγνωρίσει τις επιπτώσεις. Επειδή όλοι μας όμως το έχουμε ζήσει ήδη μια φορά, ξέρουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και πάλι! Θυμηθείτε, λαμβάνουμε όλα τα μέτρα πρόληψης και περιορίζουμε τις περιττές επαφές, γιατί το σημαντικότερο είναι, στο τέλος αυτής της δοκιμασίας να είμαστε όλοι εδώ.
Θα τα καταφέρουμε”!
google page rank